Jucarii LINGVISTICE

Jucarii lingvistice

In primii ani de viata ai copilului, limbajul se insuseste spontan, in cadrul familiei. Varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani este varsta vorbirii. Activitatile de educare a limbajului fac posibila cultivarea limbajului oral si scris, accentul punandu-se pe comunicare, pe dialogul liber, pe formarea deprinderii de exprimare coerenta si logica si de insusire a unor structuri gramaticale.


Preturile jucariilor contin TVA. Imaginile jucariilor sunt cat mai aproape de realitate, dar pot sa difere.

Educarea limbajului vizeaza doua laturi:

  • educarea comunicarii orale vizeaza dezvoltarea unei exprimari orale corecte din punct de vedere fonetic, lexical si sintactic si utilizarea corecta a semnificatiilor structurilor verbale orale. De asemenea, se pune accentul pe dezvoltarea unui limbaj expresiv, creativ si creativ.
  • educarea comunicarii scrise prin citit si scriere.

Dupa ce copiii sunt familiarizati cu limbajul scris existent in diferite forme, invata literele si le recunosc, se poate incepe invatarea scrierii. Copiii trebuie sa cunoasca existenta literelor de tipar mari si mici, sa le diferentieze intre ele si, de asemenea, trebuie sa cunoasca cifrele de la 1 la 10 si sa le diferentieze de litere si alte semne grafice.

Dezvoltarea limbajului oras si scris are o importanta deosebita, atat pentru integrarea copilului in activitati de invatare de tip scolar, cat si pentru dezvoltarea intregii personalitatii.

Edukid.ro pe retele sociale

Recomandam
  • Afla raspunsul la orice intrebare despre copii din eumama.ro
  • Citeste noutatile pentru mamici in portalul pentrumamici.ro
Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.