Jucarii MANUALE

Jucarii manuale

Abilitati manuale (practice): insira, snurui, lipi, modela, Creativitate: picteaza, face margele, tese, canta la microfon, danseaza.


Afiseaza toate jucariile din categorie
Preturile jucariilor contin TVA. Imaginile jucariilor sunt cat mai aproape de realitate, dar pot sa difere.

Activitatea de educare prin intermediul activitatii practice contribuie la formarea si dezvoltarea porsonalitatii copiilor prin largirea orizontului de cunoastere, prin formarea unor atitudini si sentimente estetice fata de natura si arta.

Activitatile de desen, pictura, modelaj sunt unele dintre cele mai indragite activitati de catre copii si acestea fac parte constant din preocuparile copilului prescolar. Prin lucrarile de desen, pictura si modelaj copilul se exteriorizeaza si face cunoscute trairile afective de moment, isi exprima practic atitudinile si raporturile fara de mediul in care traieste.

La varsta prescolara, copilul are tendinta de a exprima in lucrarile lui experienta personala. De aceea, este bine sa se acorde copilului libertatea de a gasi cai, mijloace, forme de redare a propriilor impresii despre lume, in care sa se reflecte emotiile si sentimentele traite. In toate lucrarile manuale trebuie stimulata expresivitatea si creativitatea copiilor, prin compunerea in mod original si personal a spatiului plastic.

Edukid.ro pe retele sociale

Recomandam
  • Afla raspunsul la orice intrebare despre copii din eumama.ro
  • Citeste noutatile pentru mamici in portalul pentrumamici.ro
Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.