Jucarii MUZICALE

Jucarii muzicale

Muzica educa si dezvolta procese psiho-intelectuale, priceperi si deprinderi, gandire logica, atentie distributiva si concentrata, memorie, spirit de ordine si disciplina, motive puternice de actiune sau inactiune. Muzica are sarcina de a satisface nevoia de frumos, de pretuire si asimilare a valorilor culturale.


Preturile jucariilor contin TVA. Imaginile jucariilor sunt cat mai aproape de realitate, dar pot sa difere.

Prin educatia muzicala, copiilor li se formeaza desprinderea de a asculta muzica si li se trezeste dorinta de a canta si ei. Astfel, se formeaza priceperisi deprinderi de a interpreta clar, melodios si expresiv piesele muzicale.

De aceea, EDUKID considera ca importanta accesului copiilor catre frumos trebuie esalonat inca de la cea mai frageda varsta. Pe baza receptivitatii analizatorului auditiv se dezvolta perceptiile si reprezentarile. Prin intermediul gandirii copilul trece de la explorarea senzoriala si motrica la interiorizarea perceptiei prin operatii logice, favorizand intelegerea creatiei muzicale.

Copiii care canta mai mult isi formeaza auzul fonematic si muzical mai repede decat cei care canta mai putin, fapt ce ii ajuta sa sesizeze usor dupa auz elemente de rima, metru, ritm, simetrie; discrimineaza mai usor consonanta si disonanta, despart corect in silabe, scrierea lor este mai ortografica, limbajul este mai bogat si mai nuantat.

Edukid.ro pe retele sociale

Recomandam
  • Afla raspunsul la orice intrebare despre copii din eumama.ro
  • Citeste noutatile pentru mamici in portalul pentrumamici.ro
Ai un site/blog? Te rugam sa ne sustii

Click pe un banner de mai jos pentru a obtine codul.