Abilitati Contine 2 produse.

Subcategorii

 • CREATIV

  Creativitatea este foarte importantă, atât pentru copii cât și pentru adulți. La copii, explorarea laturii creative poate duce de la îmbunătățirea limbajului la crearea de scenarii și povești la abilități muzicale, artistice și îndemânare. În categoria de jucării creative veți putea găsi jucării sociale, logice, lingvistice, manuale sau muzicale. Brandurile prezente în această categorie sunt GOTZ, Hape și Pebaro.

 • INVAT

  Jucăriile logice îmbunătățesc abilitățile cognitive și de gândire critică ale copiilor. Jocurile de strategie se îmbină cu puzzle-urile și labirinturile în această categorii fascinantă de jucării. Vă propunem jucării care îmbunătățesc logica, dexteritatea, coordonarea, abilitățile motrice și sociale. Brandurile GOTZ și Hape oferă jucării care vor ține copiii captivați ore în șir. 

 • MUZICALE

  Dacă micuții noștri și-au descoperit talentul muzical, noi îi putem ajuta și încuraja să și-l dezvolte. Edukid.ro oferă instrumente muzicale de jucărie alături de care copilul își va putea cultiva talentul. Alege dintre pian, tamburine, xilofon, castaniete, fluiere sau chitară precum și figurine care aduc aminte de eroii lui favoriți din zona muzicii. Hape ne oferă jucării excelente pentru micii noștri muzicieni. 

 • STIINTA

  Pentru micul dvs pasionat de știință, oferta noastră de jucării științifice credem că nu îl va dezamăgi. Pentru micii biologi avem seturi de experimente și lamele pentru examinare de țesuturi. National Geographic vine cu lupe, telescoape sau aparate cu energie solară. Edukid.ro oferă jucării care merg de la observarea vieții la construcția de navete spațiale. Branduri: CIC, Hape, Meade Measurements, National Geographic. 

 • MISCARE
 • COMUNICARE

  Jucăriile lingvistice prezente în magazinul nostru online vor ajuta copiii să își îmbunătățească modul în care folosesc limbajul și să se distreze copios în același timp. De la jucării care le arată cum este lumea la cele care îi pot ajuta să își creeze propriile lor lumi și aventuri, copiii de toate vârstele vor putea găsi ce le este pe plac. Jucăriile noastre sunt adresate dezvoltării abilităților lingvistice, creative, sociale și chiar de antreprenoriat. Cu drag, de la brandurile GOTZ și Hape. 

 • INDEMANARE
 • MESERII
Se afiseaza 1-2 din 2 articole