Este foarte simplu sa gasesti jucariile potrivite pentru tine si copilul tau pe site-ul http://edukid.ro. Ne-am gandit la confortul si la eficienta de care ai nevoie cand iti faci cumparaturile online. De aceea iti oferim mai multe facilitati de cautare in site a jucariilor.

Cautarea jucariilor folosind filtrele de cautare

  • Daca stii exact ce jucarie cauti sau daca stii doar aproximativ cum se numeste jucaria, poti introduce in campul de cautare numele. Vei observa ca dupa a treia litera din denumire, site-ul genereaza automat rezultate.
  • De asemenea, daca stii exact codul jucariei, poti sa il introduci in acest camp si dupa apasarea butonului Cauta, vei avea un singur rezultat: jucaria corespunzatoare acelui cod.

Cautarea jucariilor in functie de sexul copilului

  • Daca vrei sa cauti doar printre jucariile pentru baieti sau pentru fete, nu trebuie decat sa dai click pe prima pagina a site-ului pe imaginile din partea de sus. Aici veti gasi selectate dupa recomandarile noastre numai jucarii pentru baieti, respectiv pentru fete.

Adaugarea jucariilor in cosul de cumparaturi

  • Cand ati ajuns pe pagina produsului pe care v-ati hotarat sa il achizitionati, aveti doua modalitati de a-l cumpara: fie dand click  pe butonul Adauga in cos, fie sunand la unul din numerele de telefon 0771 265 362.
  • Daca optati pentru prima optiune, veti fi directionat spre cosul dumneavoastra de cumparaturi. Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, dati click pe butonul Continua cumparaturile.
  • Daca optati pentru a doua posibilitate, un consultant in vanzari va prelua apelul dumneavoastra, ajutandu-va sa finalizati comanda

Finalizarea comenzii

  • In momentul in care ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati, dati click pe butonul Finalizeaza comanda. In aceasta pagina poti sa alegi modalitatea de plata a jucariilor, datele de livrare si posibilitatea sa te abonezi la newsletter-ul edukid.