Pentru a va fi cat mai usor sa cumparati de pe edukid.ro, va punem la dispozitie trei modalitati de plata:

Plata in sistem Ramburs – Numerar la livrarea coletului

  • Aceasta modalitate de plata se alege daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre reprezentantul firmei de curierat rapid. La livrarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport, aceeasi suma comunicata si prin e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Plata cu cardul de credit/ debit

  • Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, in pagina Finalizarea comenzii bifati in campul Doresc sa platesc: optiunea Cu cardul
  • Imediat dupa ce completati si campurile cu detaliile livrarii (nume, adresa, telefon, e-mail) apasati butonul “Trimite comanda” din josul paginii si veti fi redirectionat catre pagina de plata cu cardul:
  • edukid.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online. Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru in deplina siguranta.
  • Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate direct de catre Mobilpay.
  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii. E mai usor, rapid si comod.

 Transfer bancar / Internet Banking

  • Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Se va efectua transferul contravalorii produselor comandate + transport in contul (conform facturii proforme trimise prin email). Produsele vor fi expediante in urma intrarii banilor in cont.

S.C. CTS GROUP S.R.L.
CUI: RO35274254
Reg.Com.: J22/2124/2015
Banca: Raiffeisen Iasi
CONT: RO17RZBR0000060018262859
Iasi, Calea Chisinaului 132, C16, corp R 8-9
Telefon: 0771 265 362
Email: contact@edukid.ro