Modalitati de livrare a produselor

  • Transportul este asigurat prin curierat rapid de FAN Courier  (vezi Aria de acoperire). Coletele livrate in afara ariei de acoperire sunt purtatoare de taxa de transport. Costul suplimentar va fi confirmat de catre consultantii nostri.
  • Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalarea noastra, care sa protejeze produsele pe durata transportului
  • Livrarea se face in toata tara.

Tarife si timp de livrare

Pentru produsele care sunt in stoc, livrarea se face in aceeasi zi in cazul in care comanda s-a facut pana in ora 12:00

  • Curierat Rapid – 17 lei – dureaza 1-2 zile pana ajunge coletul

 

In ce situatii beneficiez de transport gratuit pentru produsele comandate?


Expedierea gratuita este asigurata in cadrul campaniilor anuntate prin bannere pe site, se va efectua prin FAN Courier, (vezi Aria de acoperire). Coletele livrate in afara ariei de acoperire sunt purtatoare de taxa de transport. Costul suplimentar va fi confirmat de catre consultantii nostri.

 

Produs deteriorat in transport :

a) daca ambalajul exterior este deteriorat va rugam sa fotografiati cutia inainte de a fi deschisa;

b) daca si produsul este afectat va rugam fotografiati produsul in zona afectata cat si o fotografie de ansamblu;

Aceste fotografii impreuna cu dovada comenzii si a platii va asigura schimbarea imediata a produsului.

Drepturile consumatorilor sunt conforme cu OUG 34/2014 . Orice noua lege sau Hotarare Guvernamentala va modifica certificatul de garantie dupa noile reglementari.

 

Garantia Totala asupra alegerii dumneavoastra :

Daca un produs comandat nu este pe placul dumneavoastra, investitia dumneavoastra este sigura la EDUKID, noi asigurandu-va timp de 14 zile inlocuirea sau returul complet.

Trebuie completat un formular pus la dispozitie prin cerere directa la adresa contact@edukid.ro. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, insotit de copiile documentelor de cumparare. Costurile de transport pentru schimbarea produsului sau retur cad in sarcina dumneavoastra .