Legale

Acreditări

Concept și producție:

Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic PrestaShop,răsfoiți blogul despre comerț electronic al PrestaShop pentru noutăți și sfaturi despre vânzarea online și administrarea unui site de comerț electronic.

Declaratie privind politica in domeniul respectarii vietii private la incheierea contractelor on line

 In conformitate cu REGULAMENTUL nr. 679 din 27 aprilie 2016 (RGPD) SC CTS GRUP SRL, (societatea) va pastra datele dumneavoastra cu caracter personal intr-un fisier comun si le va inregistra in sistemul sau numai in masura in care acest lucru este necesar pentru a trata si a contabiliza relatiile financiare si contractuale, directe sau indirecte, pe care le aveti sau le veti avea cusocietatea.

Societatea are acces la datale dvs. cu caracter personal in vederea incheierii contractelor on line, la cererea dvs.

Dvs. aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datale dvs personale: dreptul de informare si acces la aceste date, dreptul la rectificarea lor, dreptul de a le sterge, dreptul de a restrictiona prelucrarea lor, dreptul la opozitie.

In cazul in care doriti sa verificati sau sa modificati oricare dintre datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa contactati in scris societatea.

Va reamintim ca datele inregistrate sunt modificate numai din motive intemeiate, sustinute prin documente justificative.

Pentru a permite verificarea in orice moment a platilor efectuate anterior, nu se sterge niciuna din datele inregistrate in sistem. Formularele si documentele pe care ni le transmiteti sunt arhivate.

In cazul unui conflict cu societatea in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti dreptul de a adresa in orice moment o plangere Autoritatii Europene pentru ProtectiaDatelor.