Lista produselor dupa furnizor: Hape

Hape este unul din cei mai mari producatori de jucarii din lume, jucarii construite din materiale sustenabile. Jucariile Hape detin un design creativ si sunt prietenoase cu mediul. Se urmareste dezvoltarea si libertatea intuitiva a copiilor in manuirea jucariilor Hape in joaca. Toate produsele, de cele mai multe ori, depasesc standardele de siguranta si calitate internationale impuse de legi.


Hape este o companie care gandeste global si se implica atat in responsabilitate ecologica cat si in cea sociala. De la design, productie si livrare compania tine cont de impactul ecologic si cauta in permanenta metode de imbunatatire, fabricile avand ca tel “ zero gunoi“ .


In portofoliul lor gasim jucarii din lemn pentru toate varstele, jocuri de familie, jocuri si jucarii pentru outdoor, jocuri de explorare, jocuri tematice in parteneriat cu – filmul Micul Print, firma producatoare de masini VW. Au departamente de marketing si merchendiser foarte bine puse la punct, cu usurinta avem acces la toate informatiile despre produse si fotografii artistice sau de produs atat pentru online cat si print. Sistemele de expunere personalizate si variate permit prezentarea produselor in conditii cat mai avantajoase atat pentru clienti cat si pentru firma partenera indiferent de spatiul disponibil. 

Se afiseaza 1-1 dintr-un articol