Jucarii copii 4 si 5+ ani

Conține 96 produse.

Jucării și jocuri educative pentru copiii între 4 și 5 ani. La această vârstă, copiii încep să se integreze social și devin capabili și dornici să se joace cu alți copii. Ei manifestă simpatie, empatie și îcep să își împartă jucăriile cu ceilalți copii. Cei mici se vor bucura atât de jocurile și jucăriile motrice cât și cele care implică spusul ...

Jucării și jocuri educative pentru copiii între 4 și 5 ani. La această vârstă, copiii încep să se integreze social și devin capabili și dornici să se joace cu alți copii. Ei manifestă simpatie, empatie și îcep să își împartă jucăriile cu ceilalți copii. Cei mici se vor bucura atât de jocurile și jucăriile motrice cât și cele care implică spusul de povești. Edukid.ro vă oferă pentru copiii de 4-5+ ani jucării creative, care îmbină dezvoltarea percepției vizuale și dexterității cu dezvoltarea logicii și comunicării. Brandurile prezente în această categorie de jucării sunt GOTZ, Hape, Mercurius, Playmat și World Alive. 

Less
Mai multe
Afișează 1 - 48 din 96 produse
Inchide

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii va dati acceptul.