Jucarii copii 6 si 7+ ani

Conține 73 produse.

Jucării pentru copii de 6-7 ani. Orizontul copiilor se deschide, ei devin din ceîn ce mai independenți și vor face față provocărilor sociale și celor legate inclusiv de începerea școlii. Copiii din această grupă de vârstă au abilități cognitive și de limbaj complexe. Băieții pot fi foarte interesați de construit și de reparat iar fetele de desen...

Jucării pentru copii de 6-7 ani. Orizontul copiilor se deschide, ei devin din ceîn ce mai independenți și vor face față provocărilor sociale și celor legate inclusiv de începerea școlii. Copiii din această grupă de vârstă au abilități cognitive și de limbaj complexe. Băieții pot fi foarte interesați de construit și de reparat iar fetele de desenat și cântat. Copiii imită comportamente și este o vârstă ideală la care să fie încurajat cititul. Pentru copiii de 6 – 7+ ani oferim o gamă largă de jucării pentru îmbunătățirea logicii, vocabularului, limbajului și motricității de la numeroase branduri precum CIC, Gotz, Hape, Krom, National Geographic sau Pebaro. 

Less
Mai multe
Afișează 49 - 73 din 73 produse
Inchide

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii va dati acceptul.