Jucarii copii 8+ ani

Conține 74 produse.

Aici veți putea găsi jucării pentru copiii de peste 8 ani. Copiii de 8 ani sunt entuziasmați de rezolvarea problemelor complexe și se pot concentra mai mult timp pe activități. Ei încep să dezvolte preferințe pentru ceea ce studiază și jocurile din trecut le pot deveni de acum hobby-uri sau se pot ambiționa să le transforme într-o arie de perfor...

Aici veți putea găsi jucării pentru copiii de peste 8 ani. Copiii de 8 ani sunt entuziasmați de rezolvarea problemelor complexe și se pot concentra mai mult timp pe activități. Ei încep să dezvolte preferințe pentru ceea ce studiază și jocurile din trecut le pot deveni de acum hobby-uri sau se pot ambiționa să le transforme într-o arie de performanță. Copiii se vor juca cu jucării din game din ce în ce mai diverse. Avem pentru ei jucării creative, logice, manuale, muzicale, sociale și științifice de la CIC, GOTZ, Hape, National Geographic, Mercurius, Pebaro, Playmat și World Alive.  

Less
Mai multe
Afișează 49 - 74 din 74 produse
Inchide

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii va dati acceptul.