Educatia acasa - Margele logice - HAPE - Hape

Ne intarim logica urmand reproducerea unui sir propus. Jocul poate atrage si prietenii si familia, fiind interactiv, destinat tuturor si stimulator.

Vezi mai multe detalii

89,00 lei cu TVA

COD: 9104006

In stoc!

Comenzi telefonice

0771 265 362

Veţi observa o imagine cu un model în care bilele sunt aşezate într-un anumit fel. Scopul jocului este ca bilele primite să fie puse în aţă respectând imaginile de pe cărţile de joc primite.

Ce obiective vom îndeplini?

- Observare vizuală

- Coordonare Ochi-Mâini

- Logică şi ordonare

Conţinut

- 72 de bile având 3 forme diferite, 3 mărimi diferite şi 4 culori diferite

- 6 cărţi de joc cu imagini imprimate pe ambele părţi

- aţă

Cum ne jucăm?

Plasează bilele deasupra cărtii de joc. După ce aţi făcut nod la aţă, faceţi un şirag de mărgele, în ordinea indicată în cărtea de joc.

Cand copilul a inteles ce are de facut si s-a obişnuit cu această acţiune, pentru cresterea gradului de dificultate putem pune bilele vor fi puse direct în aţă, fără a fi mai întâi plasate pe cartea de joc.

Senzorial putem sa ne legam la ochi si sa reproducem doar dupa pipait, punand margelele intr-un saculet. pentru a exersa memoria si a face jocul si mai dificil putem sa memoram legatura dintre culoare si forma si cu ochii inchisi sa reproducem siragul la dictare de culori. Nu exista limita, impreuna puteti gasi noi moduri de a folosi acest joc.

Prin exersarea pe modelele date, copiii vor putea crea propriile lor modele, astfel dezvoltându-şi imaginaţia. Detalii

CategorieEducatia acasa
MaterialeLemn, Carton, Hârtie,  Vopsea bazată pe apă
Piese84

 

Caracteristici

BrandHape

Adaugă comentariu

Educatia acasa - Margele logice - HAPE

Educatia acasa - Margele logice - HAPE

Ne intarim logica urmand reproducerea unui sir propus. Jocul poate atrage si prietenii si familia, fiind interactiv, destinat tuturor si stimulator.

Inchide

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii va dati acceptul.