Păpușă Gotz Hannah Rockstar 1359070 - Gotz

Păpușa Hannah este un rockstar! Pentru concert si-a pregătit o ținută cu adevărat trendy!. Desigur, nu lipsesc chitara și microfonul cu stand. Joaca cu păpușile ajută copiii să-și dezvolte abilitățile manuale și creative.

Vezi mai multe detalii

399,00 lei cu TVA

COD: 9103560

Disponibil doar la comanda!

Comenzi telefonice

0771 265 362

Păpușa Hannah este un rockstar! Pentru concert si-a pregătit o ținută cu adevărat trendy!. Desigur, nu lipsesc chitara și microfonul cu stand. Joaca cu păpușile ajută copiii să-și dezvolte abilitățile manuale și creative.

Hannah face parte dintre păpușile Gotz care sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, fiecare produs având o brățară cu sigiliu și un certificat.

Această păpușă te cucerește cu fața ei expresivă și părul cu aspect natural. Părul este cusut în capul păpuşii şi este foarte rezistent, astfel încât copiii o pot spăla cu uşurinţă si pieptana de câte ori doresc. Kit-ul conţine şi un DVD cu lecţii de coafură pentru copii, în care sunt prezentate stiluri diferite de a aranja părul păpușii. Are şi accesoriile necesare pentru a face joaca cât mai creativă!

Detalii: Păr lavabil, corp din vinil, cu articulaţii, înălţime 50cm, greutatea păpuşii 820g. Jucăria este fabricată în concordanţă cu măsurile de siguranţă UE. Nu sunt utilizaţi agenţi chimici care ar putea dăuna sănătății.

Recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani. Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați produsul departe de foc. Feriți produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Caracteristici

Pentrufete
Vârstă+3 ani
Abilitățicreativitatea, motricitatea
Înălțime50 cm
Greutate2 kg
Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)38.5x14x52.5 cm
Materialvinil, plastic, textil
Nr. Piese11
Culoaremulticolor
BrandGotz
Țara de origineGermania

Adaugă comentariu

Păpușă Gotz Hannah Rockstar 1359070

Păpușă Gotz Hannah Rockstar 1359070

Păpușa Hannah este un rockstar! Pentru concert si-a pregătit o ținută cu adevărat trendy!. Desigur, nu lipsesc chitara și microfonul cu stand. Joaca cu păpușile ajută copiii să-și dezvolte abilitățile manuale și creative.

Inchide

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii va dati acceptul.