Depozitarea jucăriilor de baie

Pentru a menține baia curată și organizată, e important să găsim un loc potrivit pentru depozitarea jucăriilor de baie ale copiilor. Jucăriile de baie sunt foarte folositoare pentru a îi convinge pe cei mici să facă baie și să stea mai mult timp în cădiță. Sunt adorabili când se joacă cu ele, nu?

Jucăriile de baie trebuie să stea în baie tot timpul. Acest lucru te va ajuta să le ai la îndemână oricând e timp de băiță, dar și să le menții curate (pentru sfaturi despre curățarea jucăriilor de baie click aici). Trebuie să ai mare grijă ca jucăriile să se usuce complet după baie, pentru a nu face mucegai.

Când alegi o modalitate de stocare a jucăriilor de baie trebuie să ai în minte următoarele soluții:

1. Să fie dintr-un material prietenos cu apa – plasticul e cel mai la îndemână

2. Ar trebui să aibă multe găurele mici pe fund pentru a permite apei să circule și să se scurgă din și de pe jucării

3. Să lase aerul să circule pentru a ajuta la uscarea jucăriilor

Idei de spații de depozitare:

 1. Plasă pentru cosmetice

Plasa cosmetice

Deși nu este creat pentru depozitarea jucăriilor de baie, această plasă lasă apa să se scurgă dn jucării, permite uscare lor, poate fi găsită la orice magazin cu articole pentru baie și e ușor de curățat.

 

 

 

2.  Plasă pentru lenjerie

Plasa lenjerie

 

Cumpără de la orice magazin cu articole casnice o plasă pentru spălatul lenjeriei ți 2 umerașe și vei obține 2 săculeți de depozitat jucării ușor de curățat ți de mutat.

 

 

 

Sperăm că ți-au fost de folos sfaturile noastre. Dacă ai alte idei, ne poți trimite oricând pe Facebook sau pe contact@edukid.ro poze cu soluțiile tale ingenioase.

Dacă vrei să faci baia copilașului tău educativă ți distractivă, aici găsești jucăriile HAPE de baie. Sunt la reduceri 😊

Studiu Usability pentru magazinele online romanesti

Actualizare: Rezultatele studiului de usability

Studiu Usability Liviu TaloiLiviu Taloi, un expert in adevaratul sens al cuvantul in materie de magazine online ( eCommerce ), propune un studiu de Usability la care oricine e invitat sa participe.

Trebuie sa pozitionati, dupa preferinte/asteptari elementele unui magazin online. Dureaza aproximativ 4 min sa il completati, iar la sfarsit rezultatele vor fi facute publice. Rezultatele vor ajuta magazinele online sa isi optimizeze siteurile pentru voi, si pe voi va va ajuta ca veti gasi usor pe magazinele online informatiile necesare. Nu vi se cer date personale.

Noi am completat imediat si asteptam rezultatele, mai ales ca suntem la inceput si mai avem mult de lucrat la magazinul nostru de jucarii online. Sa nu muncim de doua ori si sa iasa bine din prima!

P.S. Daca aveti sugestii pentru EDUKID lasati un comment