Jucarii cu apa Beados

Jucarii BaedosAstazi am adus jucarii noi, brand Beados! Jucariile Beados sunt unicate deoarece folosesc apa pentru a crea niste jucarii extraordinare.

Jucarii Beados pe EDUKID

… vom aduce si alte jucarii din brandul Beados pe masura ce vom afla parerea voastra despre ele.

Jucariile Beados au preturi relativ mici si sunt intradevar “magice”, de aici si motto-ul: Beados – Magically join with water!

Studiu Usability pentru magazinele online romanesti

Actualizare: Rezultatele studiului de usability

Studiu Usability Liviu TaloiLiviu Taloi, un expert in adevaratul sens al cuvantul in materie de magazine online ( eCommerce ), propune un studiu de Usability la care oricine e invitat sa participe.

Trebuie sa pozitionati, dupa preferinte/asteptari elementele unui magazin online. Dureaza aproximativ 4 min sa il completati, iar la sfarsit rezultatele vor fi facute publice. Rezultatele vor ajuta magazinele online sa isi optimizeze siteurile pentru voi, si pe voi va va ajuta ca veti gasi usor pe magazinele online informatiile necesare. Nu vi se cer date personale.

Noi am completat imediat si asteptam rezultatele, mai ales ca suntem la inceput si mai avem mult de lucrat la magazinul nostru de jucarii online. Sa nu muncim de doua ori si sa iasa bine din prima!

P.S. Daca aveti sugestii pentru EDUKID lasati un comment

Bloggeri cu suflet – Iasi Blogmeet 24

Seara, dupa campania Globuri cu suflet, initiata si coordonata de Lavinia Biberi s-a hotarat sa facem ultimul blogmeet din acest an in Iasi, Bloggeri cu suflet organizat de QuadroQ.

Iasi Blogmeet-ul #24 a avut loc in noua locatie Clubul Presei, in spate la Universitatea Sf. Andrei. Localul a fost frumos, muzica foarte buna si noi am ocupat 5 mese (practic tot localul, ca celelalte mese erau mai mult libere). La sfarsit patronul a tinut sa ne strice putin buna dispozitie.

Citeste mai mult “Bloggeri cu suflet – Iasi Blogmeet 24”