Parinte de edukid.ro – concurs Facebook

Hey! Fa o surpriza micutului tau acum la sfarsit de vacanta. 😀
Ce poti castiga? Un cupon de jucarii educative din magazinul online edukid.ro in valoare de 30 lei! Noi suntem bucurosi de complicitate!

Ce trebuie sa faci mai exact pentru a intra in concurs si de a castiga cuponul?

Pasul 1: Inscrie-te in concurs incarcand pe profilul http://facebook.com/edukidro o POZA DE FAMILIE, din aceasta vacanta de vara (ex: din concediu cu intreaga familie la mare, munte, la bunici);
Cum incarci poza pe profilul nostru? Sub Wall-ul nostru (peretele profilului) e Attach: Link sau Photo. Dai la Photo si incarci fotografia direct de pe PC-ul tau; Prietenii pot vedea fotografia inscrisa in concurs pe EDUKID – jucarii educative + Others;
Pasul 2: Ca titlu la poza (exemplu): “Parinte de edukid.ro – Familia Popescu in concediu la Mamaia” sau “Parinte de edukid.ro – (numele unui parinte) impreuna cu micutul la bunici”;
Pasul 3: Convinge-ti prietenii sa-ti dea LIKE la fotografia incarcata de tine la concursul “Parinte de edukid.ro”; nu inainte de le aminti sa devina si ei fani ai paginii noastre;
Pasul 4: Cine acumuleaza mai multe LIKE-uri la respectiva fotografie de familie pana pe data de 8 septembrie, castiga concursul.

Durata concursului: 30.08 – 8.09, ora 23:00. Anuntam castigatorii joi, 9 septembrie a.c.
Voucherul poate fi folosit pentru a cumpara de pe http://edukid.ro. Mult succes! Cat de curand, va pregatim noi surprize!

ATENTIE: Concursul “Parinte de edukid.ro” s-a incheiat. Castigatoarea cuponului de jucarii educative din magazinul online edukid.ro e mamica Mitrea Monica! De acest cupon in valoare de 30 lei o sa beneficieze cu siguranta micuta Maria. La Multi Ani din partea noastra si felicitari!

Jucarii de familie

Cand eram mica cel mai mult imi placea sa montez jucarii alaturi de familie: fie ca era vorba despre un joc Lego mai complicat, fie ca era vorba de forme simple care se potriveau unele peste altele. Era o activitate care ajuta la dezvoltarea noastra (a mea si a surorii mele), pentru ca incuraja aptitudinile motorii si coordonarea ochi-mana. Ne adunam cu totii la masa si jucam pe perechi. Eu mereu jucam cu tata si sora mea cu mama. De multe ori faceam si intrecere si echipa care pierdea primea diferite “pedepse” distractive.

Fiind vara, copilul prefera sa se joace mai mult afara decat inauntru

Astfel propun sa ne luam jucariile educative si sa ne distram invatand impreuna cu cel mic pe terasa, in gradina si, de ce nu, pe plaja la mare. Parintilor le revine datoria de a alege jucariile care sunt potrivite pentru ei. Sunt anumite jucarii care se preteaza doar folosirii in aer liber, ajutand la formarea si dezvoltarea unor abilitati specifice.
Alege jucarii de familie care pot fi montate. Setul din familia ZOOB contine 55 piese ZOOB precum si 2 carticele (de la ZOOB 15 si ZOOB 35) in care aveti ilustrate diverse moduri de imbinare piese cu ajutorul carora se pot obtine diverse constructii. Puteti petrece ore intregi imbinand si desfacand piesele in cele 20 de moduri diferite. Acestea formeaza axe ce se invart, articulatii c are se rotesc si membre care se extind oferind o varietate mare de a construi. La final, copiii se pot juca ulterior cu propria lor creatie.

Cu ajutorul tubului lui Pitagora, copiii vor descoperi cat de usor si amuzant este sa invete tabla inmultirii. Joc de carti si de strategie Cioc Cioc pentru 3-6 jucatori. Jocul este din lemn si contine 300 de fise, 32 de carti de joc si o tabla de joc. Joc de strategie GO Goki este un joc de strategie si probabil cel mai frumos joc de gandire din lume. Jocul GO pe care vi-l oferim include: tabla de joc din lemn cu sertare laterale pentru depozitarea pieselor, 181 piese negre, 180 piese albe.

Nu ezita sa desenezi si tu si sa-ti amintesti ce distractiva era aceasta activitate cand erai si tu copil

Un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a operatiilor aritmetice simple: setul educativ Magnetino – set cifre magnetice de la Quercetti este alcatuit din 48 de cifre, 10 carduri magnetice cu desene, tablita, 2 suporturi pentru sustinerea tablitei, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor. Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul, tablita putand fi oricand stearsa cu buretele din cadrul setului.

Cine stie ce mic artist descoperi in el! Acesta este un mare avantaj in a fi parinte folosind aceste jucarii de familie: poti, ca adult, sa te joci din nou jocurile care iti faceau placere cand erai copil, fara sa pari imatur.