Concurs Facebook – Zambet :-De edukid

Fa o surpriza micutului tau de Halloween, 31 octombrie 2010

Venim de data aceasta cu o noua provocare pe pagina noastra de Facebook. Ce poti castiga? Un cupon de jucarii educative din magazinul online edukid.ro in valoare de 30 lei! :- D

Ce trebuie sa faci mai exact pentru a intra in concurs si de a castiga cuponul?
Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa fii “Parinte de edukid.ro”, adica sa fii fanul paginii edukid pe Facebook.

Pasul 1: Inscrie-te in concurs incarcand pe profilul http://facebook.com/edukidro o POZA cu copilul tau RAZAND sau ZAMBIND, in timp ce se joaca. Cum incarci poza pe profilul nostru?
Sub Wall-ul nostru (peretele profilului) e Attach: Link sau Photo. Dai la Photo si incarci fotografia direct de pe PC-ul tau.
Prietenii pot vedea fotografia inscrisa in concurs pe EDUKID – jucarii educative + Others;

Pasul 2: Ca titlu la poza (exemplu): “Zambet :- De edukid.ro – Vladut” sau “Zambet :- De edukid.ro – Oana se joaca cu piesele puzzle”. Sau oricare alt titlui haios.

Pasul 3: Convinge-ti prietenii sa-ti dea LIKE la fotografia incarcata de tine la concursul “Zambet :- De edukid.ro”; nu inainte de le aminti sa devina si ei fani ai paginii noastre. Ce trebuie sa faceti mai exact? Selectezi Suggest to friends si bifezi fiecare prieten in parte, urmand a le da invitatiile pe pagina edukid.

Pasul 4: Cine acumuleaza mai multe LIKE-uri la respectiva fotografie vesela pana pe data de 31 octombrie, ora 22:00, castiga concursul!

Durata concursului:

18.10 – 31.10, ora 22:00. Anuntam castigatorul concursului luni, 1 noiembrie. Voucherul poate fi folosit pentru a cumpara de pe http://edukid.ro. Mult succes! Cat de curand, va pregatim noi surprize!

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti un comentariu la acest articol.

Ne puteti sustine prin Comment – Like – Share. Succes tuturor participantilor! :- D

1 noiembrie: He he… avem deja un castigator cu ZAMBET : – De edukid.ro Cine sa fie oare cu 143 de like-uri?

E chiar RARES STEFAN si e tare, tare vesel! 😀 Felicitari!
Pe locul II cu 108 like-uri e fotografia inscrisa de mami Maria Martin

si pe locul al III-lea cu 86 de like-uri e Crinuta (mami e Laura – Roxana Nicolae). Felicitari tuturor participantilor!!!

Ziua Mondiala a Educatie

“Scopul educatiei si instructiei este de a scoate din ce in ce mai multe informatii de la individ, in loc de a introduce din ce in ce mai multe informatii in mintea acestuia” – F. Froebel, 1887

Pe 5 octombrie de Ziua Mondiala a Educatiei, echipa edukid.ro a realizat cu mult drag noul newsletter. Trenuletul accelerat edukid.ro te poarta asadar spre noi si noi destinatii. Aboneaza-te si tu! Descopera impreuna cu noi minunatiile din vagonul cu jucarii.

Consider ca unul din obiectivele majore ale educatiei este imbunatatirea puterii de intelegere a copilului si cultivarea dorintei acestuia de a invata.

Teoriile privind invatarea sau dezvoltarea copilului la varstele timpurii promoveaza conceptul de profesor cu rol de ghid, caz in care invatarea este indirecta. Consider ca educatoarele, acceptand ideea de schimbare si adaptandu-se la ea cu usurinta, poate aduce schimbari in modul de a gandi si de a actiona al copilului, al parintilor acestuia si chiar al colegelor.

Intre timp impachetez cu zambetul pe buze Tubul Pitagora si jucausele piese de la Zoob. Inca un junior fericit cu edukid.ro! 🙂

Voi cum ati sarbatorit Ziua Mondiala a Educatiei?