Iepurasul edukid.ro de Paste, in planse de desenat

Primavara a venit Lipa – Lipa si fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului. Si daca vorbim de Paste, vorbim si de iepurasi, de oua rosii frumos incondeiate, pasca cu ciocolata si, desigur, de cadouri si copii fericiti.

Iepurasul de Paste este un personaj de poveste despre care se spune ca aduce oua vopsite si multe, multe cadouri copiilor cuminti. Tuturor ne place sa desenam si mai ales sa coloram, chiar daca suntem mici, chiar daca suntem mari … sa vedem asadar si castigatorii concursului:

Locul I: premiu pentru cel mai popular post pe Facebook merge catre: Hainarosie Iuliana Maria

In urma cu cateva zile, am incercat sa antrenam imaginatia si creativitatea juniorilor, participand la concursul nostru : Cum arata iepurasul edukid.ro?

Tema concursului: Cei mici trebuie sa-l deseneze pe Iepurasul edukid.ro pe foaie,  cu creta pe asfalt sau chiar pe un ou. Neaparat, undeva pe desenul inscris in concurs, sa apara si numele “Iepurasul edukid.ro”, nu de alta, dar sa-l recunoastem si noi!

Durata concursului: 28 martie – 11 aprilie, ora 23:59. Am anuntat astfel castigatoarele concursului. Voucherul poate fi folosit pentru a cumpara de pe http://edukid.ro, iar transportul este gratuit.

Tot locul I: premiu pentru cel mai creativ desen / ou incondeiat merge catre: Mihaela Matei

Desigur, de premiu o sa beneficieze (fara doar si paote) Andreea de 2 ani si 6 luni. Saptamana trecuta, micuta a adunat la un loc materialele disponibile prin casa, s-a asezat la masuta de lucru si a trecut la desenat, cu mult talent si imaginatie.

  • Materiale folosite: – un carton colorat,  un desen cu iepuras,  lipici fluid, orez, malai, cacao sau praf de ciocolata calda/ cafea macinata, acuarele/pensule si… rabdare. / Echipa edukid spune in cor un mare “BRAVO!!!”

.


..


.

.

Locul II e castigat de Georgescu Corina si beneficiaza de 10% reducere la urmatoarea comanda de jucarii educative si transport gratuit prin Posta Romana.

Inchei si cu o gluma de sezon auzita astazi dimineata la un prieten: un copil se duce la piata. Duamnaaa, mi-a zis mama sa imi dati 4 kile de bomboane si 100 g de cartofi  :-))

Felicitari tuturor participantilor la concurs! Va invitam sa participati si la urmatoarele concursuri!


L-am pierdut pe EDUKID

Pacaleala de 1 aprilie!!! Chiar credeati ca EDUKID stie cum arata Iepurasul EDUKID? Asta ne veti spune voi, inscriindu-va la CONCURS. Sa trecem la desenat, zic!

Astazi, in jurul orei 11, in Parcul Copou, EDUKID, in varsta de un an si 4 luni, imbracat cu pantalonasi negri si geaca albastru cu verde, cu un fularas rosu la gat, a disparut. Ultima oara a fost vazut jucandu-se intre copii.

Nu, noi nu spunem c-a fost furat, nu dam vina pe nimeni, nu impungem aratatorul in ecranul nimanui. Dar in dimineata aceasta, cand am iesit in parc la joaca, EDUKID a disparut. Va spun drept ca sunt foarte, foarte  ingrijorata, iar Razvan o sa se supere tare pe mine! Prietenii si internii nostri incearca sa-l gaseasca. Cei care il vad sunt rugati sa sune la 112 sau la numarul de telefon 0744472346.

Presupunem, dar DOAR presupunem, ca EDUKID a fost rapit, dar, vorba aia, mesajul de pe  Facebook si Twitter “AM FOST RAPIT!!! EDUKID CERE AJUTOOOOR!!! Sunati repede la 112” e usor interpretabil, astazi, 1 aprilie. Zicem bine ori ba?

Asa ca nu ne panicam, si-o luam babeste, din om in om, si va cerem parerea:
Ce credeti ca s-a intamplat cu EDUKID?

.

.

Multumim Alex pentru afis. Speram sa-l gasim cat mai repede!

DUPA 5 ORE DE CAUTARI: Si n-o sa va vina sa credeti, cum nici noua! Ia sa vedeti unde a disparut EDUKID. La desenat, dragii mei. Sa participe si el la concurs raspunzand printr-un desen la intrebarea noastra Cum arata Iepurasul EDUKID?
A descoperit raspunsul. Putem foarte bine sa consideram concursul incheiat. Raspunsul il aveti AICI.

Pacaleala de 1 aprilie!!! Chiar credeati ca EDUKID stie cum arata Iepurasul EDUKID? Asta ne veti spune voi, inscriindu-va la CONCURS. Sa trecem la desenat, zic!