Regulament concurs: Copilul meu, vedeta EDUKID!

1. Concursul este desfasurat de S.C. TOTEL S.R.L., cu sediul social in Iasi, Str. Fantanilor, Nr. 57, Bl. B5, Et. 2, Ap. 28, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Suceava, sub nr. J33/177/1995, CUI 7037260, atribut fiscal RO

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se va desfasura incepand de pe 28 septembrie pana pe data de 9 octombrie, ora 12.00.

4. Pot participa cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1. Posteaza pe wall-ul nostru o poza cu micutul, in care acesta se joaca.

4.2. Convinge cat mai multi parinti sa dea like paginii noastre de Facebook: http://www.facebook.com/edukidro. Dupa care, trebuie sa dea like la poza copilului.

4.3. Posteaza pe wall-ul tau “Ajuta-l pe [numele copilului] sa fie vedeta EDUKID – jucarii educative. Da like la pagina si la poza [link catre poza postata de pe wall-ul nostru]

Observatie: La punctul 4.3. – pe textul EDUKID – jucarii educative sa fie taguita pagina noastra. Obtineti asta usor daca tastati @EDUKID si selectati pagina.

5. Premiile oferite sunt:

5.1. Primul copil care va obtine cele mai multe like-uri va fi vedeta EDUKID si poza acestuia va fi afisata timp de o saptamana ca poza de profil (imagine principala) pe pagina noastra !

5.2. Pozele urmatorilor cinci copii vor fi postate si tinute pe pagina de Facebook in partea de sus (in locul in care sunt situate acum pozele cu abilitati), timp de o saptamana.

6. Daca vom primi reclamatii in ce priveste corectitudinea like-urilor primite, ne rezervam dreptul sa anulam participarea in concurs.

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 10 octombrie, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro

Copilul meu, vedeta EDUKID!

Ajuta-ti copilul sa fie cel mai EDUKID!

Jucandu-se, copilul invata!

Pentru ca cel mic sa devina vedeta, trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli:

1. Posteaza o poza pe wall-ul nostru in care sa ne arati cum se joaca cel mic.

2. Convinge cat mai multi parinti sa dea like la poza copilului tau (nu uita ca intai trebuie sa dea like paginii noastre de Facebook.)

3. Posteaza pe wall-ul tau “Ajuta-l pe [numele copilului] sa fie vedeta EDUKID – jucarii educative. Da like la pagina si la poza [link catre poza postata de pe wall-ul nostru]

Observatie: La punctul 3. – pe textul EDUKID – jucarii educative sa fie taguita pagina noastra. Obtineti asta usor daca tastati @EDUKID si selectati pagina.

Premiile sunt:

1. Primul copil care va obtine cele mai multe like-uri va fi vedeta EDUKID si poza acestuia va fi afisata timp de o saptamana ca poza de profil (imagine principala) pe pagina noastra !

2. Pozele urmatorilor cinci copii vor fi postate si tinute pe pagina de Facebook in partea de sus (in locul in care sunt situate acum pozele cu abilitati), timp de o saptamana.

Beneficiile de care se va bucura copilul tau:

1. Cel mic va aparea pe pagina unui brand si va deveni cunoscut.

2. Mai mult decat atat, prin aparitia pozei pe pagina magazinului de jucarii educative: http://www.facebook.com/edukidro, cel mic va fi  imaginea copilului inteligent, ce se bucura de o educatie exemplara.

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 9 octombrie.

Pentru mai multe informatii, consulta regulamentul concursului.

“Schimb de jucarii” in scop umanitar

In perioada 3 – 15 octombrie 2011, zibo.ro organizeaza Schimb de jucarii pentru colectarea de fonduri in scop umanitar.

Activitatea se va desfasura in Galeriile Real din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bucuresti (3 locatii), Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea (2 locatii), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara (3 locatii).

Participantii vor fi gradinitele si clasele I-IV din ciclul primar. Fiecare gradinita va fi programata la o anumita ora pentru a sustine reprezentatiile din cadrul activitatii Schimb de jucarii.

Evenimentul debuteaza pe 3 octombrie, cand se va desfasura o expozitie de desene cu tema Iubesc Pamantul. Desenele, clasificate in functie de gradinita, vor fi scanate si apoi asezate pe un suport de hartie, unde vor fi expuse pe durata intregului eveniment. Ele vor fi incarcate si pe zibo.ro, pe contul personal al educatoarei.

Tot in aceasta zi, copiii vor putea aduce, daca vor dori, o jucarie ambalata si un leu. In schimbul cadoului daruit, vor primi un voucher oferit de sponsorii actiunii. Banii vor fi adunati in urne umanitare si vor fi folositi in scop caritabil.

Pe 4 octombrie vor avea loc spectacole de muzica, pe 5 octombrie vor fi reprezentatii de poezie si teatru, iar pe 6 octombrie se vor desfasura spectacole de dans.

In perioada 7 – 15 octombrie, parintii si vizitatorii Galeriilor Real vor admira desenele si le vor putea cumpara in schimbul unei donatii umanitare.

In finala se vor califica 10 materiale pentru fiecare sectiune ( desen, dans, muzica, poezie/teatru) a evenimentului. Dintre acestea,  5 materiale vor fi alese electronic pe zibo.ro, iar alte 5 vor fi desemnate castigatoare de un juriu alcatuit din: un reprezentant MECTS, un reprezentant “Galeriile Real” si Cabral Ibacka.

Spectacolul final va avea loc in decembrie 2011.

Printre sponsorii evenimentului se numara si edukid.ro, ce le va da ocazia copiilor participanti sa primeasca un discount pentru achizitionarea de jucarii educative de pe site-ul nostru.

Acestia sunt castigatorii concursurilor noastre!

Dragi parinti, a venit ziua cea mare!

Dupa cum bine stiti, concursul nostru de zodii s-a incheiat ieri la ora 12.00, iar astazi, va anuntam castigatorii. Veti mai afla si cine a primit o jucarie educativa oferita prin tragere la sorti unei persoane ce s-a inscris la newsletter.

Dar, sa nu va mai tinem mult in suspans si sa va dezvaluim castigatorii.

Parintii norocosi ce au primit din partea noastra un profil astrologic al copilului si recomandari de  jucarii educative sunt:

1. Ciutescu Clara Maria

2. Muszkas Brigitta

3. Hobinca Smaranda

4. Dop Mariana Alina

5. Stuparu Daniela

6. Dunca Cristina

7. Ichim Cristina

8. Girbea Alina

9. Mamut Nerghiuz

10. Huian Florentina

11. Maris Elena Mihaela

12. Vasiliu Alina

Felicitari din partea noastra! Astrele au tinut cu voi!

Profilurile astrologice si recomandarile de jucarii educative le veti primi pe adresa de email pe data de 10 septembrie.

Parintii ce au castigat voucherul de 25 de lei pentru achizitionarea de jucarii educative de pe edukid.ro sunt:

1. Dumitrascu Niculina

2. Camelia Nedelcu

De asemenea, toti parintii care au participat la concursul nostru de zodii vor primi o reducere de 10% de ziua copilului lor, pentru jucarii comandate de pe edukid.ro.

Castigatorul extragerii lunare din persoanele ce s-au inscris la newsletter este:

1. raluca_sa…@yahoo.com

Inscrie-te si tu la newsletter si vei avea oportunitatea sa castigi o jucarie educativa pentru copilul tau!

Alegerea castigatorilor a fost realizata cu ajutorul programului random.org.

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam cu mult drag si la viitoarele concursuri. O zi minunata sa aveti!