Interviu cu copii despre relatii si casatorie

Cum decizi cu cine te măriți?

”Trebuie să găsești pe cineva căruia să-i placă aceleași lucruri. Spre exemplu, dacă ție îți place sportul, ea trebuie să știe că ție îți place sportul și să aibă grijă să-ți aducă chips-uri și suc.”
(Alin, 10 ani)

”Nici o persoană nu decide singură înainte să crească mare cu cine se va căsători. Dumnezeu hotărăște cu mult înainte, și când crești mare doar afli cu cine te-ai procopsit.”
(Cristina, 10 ani)

Care este cea mai bună vârstă să te căsătorești?

”Douăzeci și trei e cea mai bună vârstă, pentru că atunci deja știi persoana aia de o VEȘNICIE deja.”
(Camelia, 10 ani)

”Nici o vârstă nu e bună ca să te căsătorești. Ești cam fraier dacă te însori.”
(Florin, 6 ani)

Cum poate un străin să-și dea seama că doi oameni sunt căsătoriți?
”Trebuie să ghicești, văzând dacă țipă sau nu la aceiași copii.”
(David, 8 ani)

Ce fac adulții la o întâlnire?

”Întâlnirile sunt pentru a te distra și oamenii ar trebui să profite ca să se cunoască atunci. Chiar și băieții au ceva cu adevărat de spus dacă îi asculți destul de mult.”
(Laura, 8 ani)

”La prima întâlnire doar își spun unul altuia minciuni, ca să devină destui de interesați să se ducă și la a doua întâlnire.”
(Marcel, 10 ani)

Ce ai face după o primă întâlnire care a mers prost?

”M-aș duce acasă și aș face pe mortul, iar a doua zi aș suna toate ziarele și m-aș asigura că au scris despre mine în toate anunțurile cu decese.”
(Cristi, 8 ani)

Când ai voie să săruți pe cineva?

”Când sunt bogați.”
(Paula, 7 ani)

”Legea spune că trebuie să ai 18 ani, iar eu nu vreau să mă pun cu legea.”
(Catalin, 7 ani)

”Regula e așa: Dacă săruți pe cineva, trebuie să te căsătorești cu el și să faci copii. Așa se cade să faci.”
(Horia, 8 ani)

Ce e mai bine? Să fii căsătorit sau să fii singur?

”E bine pentru fete să fie singure, dar nu și pentru băieți. Băieții au nevoie ca cineva să curețe după ei.”
(Ana, 9 ani)

Ar fi lumea diferită dacă oamenii nu s-ar căsători?

”Cu siguranță ar fi o grămadă de copii care ar trebui explicați.”
(Costin, 8 ani)

Cum ar trebui să faci o căsnicie să meargă?

”Spune-i soției tale că e drăguță, chiar dacă arată ca un camion.”
(Robert, 10 ani)

Dacă ți-a plăcut, te mai așteptăm pe pagina noastră de Facebook, să citești mai multe.

Regulament concurs: Castiga cu ZODIA copilului tau

  1. 1. Concursul este desfasurat de S.C. TOTEL S.R.L., cu sediul social in Iasi, Str. Fantanilor, Nr. 57, Bl. B5, Et. 2, Ap. 28, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Suceava, sub nr. J33/177/1995, CUI 7037260, atribut fiscal RO.

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se deruleaza in intervalul 28 ianuarie – 29 februarie 2012, ora 23.59.

4. Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1 Au dat like la pagina de facebook http://www.facebook.com/edukidro.
4.2. Completeaza formularul din pagina concursului cu date reale, putand inscrie maximum 2 copii. Limita de 2 copii inscrisi este pentru a preveni abuzurile si inregistrarile frauduloase.
4.3 Prin acceptarea acestui Regulament va dati acordul sa fiti abonati la newsletterul EDUKID, ceea ce inseamna ca veti primi periodic cele mai noi oferte si reduceri de la EDUKID.

5. Premiile oferite sunt 10 profiluri astrologice in valoare de 1000 de lei decise prin tragere la sorti dintre toti participantii si 10% reducere de ziua copilului tuturor participantilor inscrisi in concurs pentru o comanda facuta pe site-ul http:// edukid.ro.

6. Pentru desemnarea castigatorilor vom folosi site-ul www.random.org

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 4 martie 2012, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro

ABECEDARUL – am fost si noi copii

“O sută de ani dacă trăieşti, nu uiţi conţinutul lui. Interesant este că, abia după ce închei socoteala cu şcolile, realizezi logica după care este elaborat şi nu ţi se mai par caraghioase propoziţiile scurte cu enunţ prea clar poate, şi imaginile ataşate cîrligelor şi bastonaşelor, care nu ieşeau niciodată din prima încercare, de fapt, care nu ieşeau deloc decât după ce rupea mama o jumătate de caiet, şi minunatul PIC îşi făcea conştiincios treaba.

Pentru că era vremea de glorie a tocului, abia în clasa a doua s-a trecut la stiloul cu rezervor, şi-l înmuiai în călimara cu cerneală Pelican, înfiptă în lăcaşul ei special încastrat în pupitrul băncii, şi nu-l scuturai ca lumea, şi făceai purceluşi, iar sugativa mai rău întindea prăpădul.”

Generatia cu cheia la gat

 

Mai multe poze gasiti aici.