Concurs de primăvară!!!

Câștigă prin tragere la sorți unul dintre cele 6 jucării educative din Concursul nostru de Primăvară.

Cum te înscrii?

Dă click AICI și spune-le altor 5 părinți despre Edukid – jucării educative, trimițându-le un e-mail sau postând pe pagina lor de Facebook mesajul nostru. Alege apoi jucăria pe care vrei să o câștigi.

 

Imediat după ce ai apăsat butonul ”Trimite” ești automat înscris la concurs.

Cum câștig?

Prin tragere la sorți se vor deseemna 6 câștigători în data de 30 aprilie 2012. Fiecare participant va intra în tragerea la sorți pentru jucăria sau jucăriile alese.

Care sunt premiile?

 

Premiile pe care le punem la bătaie sunt 6 jucării educative pentru toate vârstele. Acestea sunt:

Pentru 0+ ani
Buburuză din lemn
Jucărie muzicală maracas

Pentru 3+ ani:
Figurină de asamblat Iepuraș
Marionetă de mână – Polițist

Pentru 5+ ani:
Yummy Dough – modelează, coace, mănâncă
Mașină solară

Mai multe detalii în regulamentul concursului.

Regulament Concurs de Primăvară

  1. 1. Concursul este desfasurat de S.C. RAINBOW POWER S.R.L., cu sediul social in Iasi, 700106, Str. Independentei, Nr. 11-13, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Iași, sub nr. J22/1369/2009, CUI: RO25873507, atribut fiscal RO.

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se deruleaza in intervalul 5 aprilie – 30 aprilie 2012, ora 23.59.

4. Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1 Au trimis către cel puțin 5 e-mail-uri valide link-ul către concurs, din pagina concursului:  http://edukid.ro/mini/concurs-primavara.
4.2. Au completat cu date reale campurile din pagina concursului, putandu-se inscrie de un numar nelimitat de ori, cu conditia de a schimba toate cele 5 e-mail-uri catre care se trimite concursul.

4.3. Au ales o jucarie pentru care participa, de fiecare data cand s-au inscris. Participantii care nu au ales jucarii vor fi adaugati aleatoriu la listele pentru jucariile din concurs.

4.3 Prin acceptarea acestui Regulament va dati acordul sa fiti abonati la newsletterul EDUKID, ceea ce inseamna ca veti primi periodic cele mai noi oferte si reduceri de la EDUKID.

5. Premiile oferite sunt 6 jucării educative cu o valoare totala de 271,00 lei:

Pentru 0+ ani
Buburuză din lemn
Jucărie muzicală maracas

Pentru 3+ ani:
Figurină de asamblat Iepuraș
Marionetă de mână – Polițist

Pentru 5+ ani:
Yummy Dough – modelează, coace, mănâncă
Mașină solară

6. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Vom folosi site-ul www.random.org

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 1 mai 2012, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro