Regulament concurs: Jucarii educative pe alese

  1. 1. Concursul este desfasurat de S.C. RAINBOW POWER S.R.L., cu sediul social in Iasi, 700106, Str. Independentei, Nr. 11-13, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Iași, sub nr. J22/1369/2009, CUI: RO25873507, atribut fiscal RO.

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se deruleaza in intervalul 27 iunie – 6 iulie  2012, ora 23.59.

4. Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1 Au dat Like paginii de Facebook a site-ului Edukid: www.facebook.com/edukidro  
4.2. Au ales o jucarie din albumul concursului pentru care participa dând Like şi Share (ambele optiuni) pozei cu jucăria pentru care vor să fie înscrişi în concurs. (Participanţii se pot înscrie pentru oricâte jucării doresc)

5. Premiile oferite sunt 7 jucării educative cu o valoare totala de 200,00 lei:

Pentru 0+ ani
Puzzle de înfipt

Pentru 3+ ani:
Figurină de asamblat Iepuraș
Puzzle 3D incrucisat
Baloane cu apa
Cuib din lemn pentru păsări 

 

Pentru 5+ ani:
Busola pentru excursii
Zmeu de desenat

6. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 7 iulie 2012, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro

Eveniment gratuit pentru parintii din Social Media


Dragi părinţi Edukid,

pentru că ştim că vă petreceţi timpul online (altfel nu aţi fi aici, pe site-ul Edukid, nu? 🙂 vă invităm la o conferinţă gratuită dedicată părinţilor activi în mediul online: “Social Media for Parents”. Aceasta va avea loc pe 29 iunie la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti şi va avea ca subiect principal tendințele lansate de mamele care scriu pe bloguri.

Aşadar dacă aveţi un blog de părinte, pe care scrieţi tot felul de experiențe personale, recomandări, idei şi descoperiri, chestii drăgălaşe, dar şi sfaturi pentru alţi părinţi şi viitori părinţi, atunci cu siguranţă v-ar place să vă alăturaţi (pentru că şi noi vom fi prezenţi) la cele 3 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding şi lifestyle.

Participarea se face pe baza unei invitații solicitate pe site-ul evenimentului: http://www.socialmediaforparents.ro/2012/

Evenimentul este organizat de compania Evensys şi-i va avea ca speakeri pe:

Despre fiecare puteţi citi aici.

În plus, toţi participanţii la eveniment vor primi gratuit accesul la cursul de comunicare “Trainingul parinţilor eficace”, un workshop a cărui baze au fost puse de Dr. Thomas Gordon – nominalizat de 3 ori pentru premiul Nobel pentru Pace si aclamat psiholog.

Întreaga conferință va fi transmisă live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe SocialMediaforParents.ro.

Ne vedem acolo, nu? 🙂