Se cauta cei mai curajosi “Juniori in afaceri” din Iasi!

Dragi părinţi,

Sâmbătă şi duminică 27-28 octombrie la magazinul Diverta din Moldova Mall copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani sunt invitati sa participe la cel mai inovativ proiect de educatie financiara si antreprenoriat. Juniori in afaceri este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive.

‘Programul este construit in 2 etape. In prima zi copiii indrumati de un trainer isi vor dezvolta creativitatea cu ajutorul unor jocuri speciale si vor avea ocazia sa intevieveze un antreprenor local de succes. Iar in cea de-a doua zi vom trece la lucruri practice. Copiii vor fi impartiti in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de cei mici in mall. Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit dupa cum urmeaza: 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipei, 20% din profit este donat catre un ONG local.’ a declarat Claudia Suhov, director creativ in cadrul NextSteve Group.

Numarul de participanti este de 16 copii. Biletul de participare este 100 lei/participant In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diplome de participare, premii si cadouri. Dupa inscriere, parintii vor primi informatii referitoare la modul de plata al biletului de participare. Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 sau pe site-ul www.nextsteve.ro

Evenimentul este organizat de NextSteve Group in parteneriat cu Diverta si face parte din Turneul National de Educatie Financiara si Antreprenoriat ce va continua in orasele Oradea, Timisoara, Cluj, Craiova si Constanta.

Programul turneului „Juniori în afaceri” este:

1.    Bacău, 13 – 14 octombrie în Arena Mall
2.    Bucureşti, 21 octombrie în Baneasa Shopping City
3.    Iaşi, 27 – 28 octombrie în Moldova Mall
4.    Oradea, 3 – 4 noiembrie în Lotus Center
5.    Cluj – Napoca, 25 – 26 noiembrie în Iulius Mall
6.    Timisoara, 1 – 2 decembrie în Iulius Mall
7.    Craiova, 8 – 9 decembrie în CC Mercur
8.    Constanta, 15 – 16 decembrie în City Park Mall

 

 

 

Testimoniale “Juniori in afaceri”:

“La activitatea “Juniori in afaceri” am invatat lucruri noi. Am facut multe lucruri distractive si interesante. M-a incantat vizita domnului Budeanu. Mi-a placut jocul prin care am facut poncho-uri personalizate. Distractiv mi s-a parut si jocul de creativitate.” (Tudor, 12 ani)

“Ceea ce ma impresionat in primul rand pe mine, ca parinte: locatia – 10; trainerii -10 (mi-a placut modul cum au abordat ,,problemele” ivite in timpul prezentarilor); materialele primite si cadourile – 10. Impresiile fiul meu: I-a placut prezentarea si de prezentatori, in special sa faca cumparaturi si sa lucreze cu echipa. Si ar dori sa mai participe si la altfel de cursuri.” (Clemi, părinte)

 

DESPRE NEXTSTEVE GROUP

Programul “Juniori in afaceri” este creat de NextSteve Group, cea mai inovativa companie de programe educative pentru copii si familie.  Fondatorii acesteia sunt Andrei Stefan si Claudia Suhov, premiati in luna mai cu titlul de “Compania Anului 2012” de catre Junior Achievement si BCR, si au reprezentat Romania la finala europeana “Europe Enterprise Challenge” din Skopje, Macedonia.

NextSteve Group ofera servicii de training, consultanta, cursuri, teste, evaluari psihologice si tabere pentru copii.

Scoala mamelor cu Andreea Marin

Drage mămici,

Descoperim împreună în fiecare zi minunile şi greutăţile, provocările şi împlinirile pe care “meseria” de mamă le presupune. Râdem, ne înduioşăm, ne sfătuim şi învăţăm în fiecare zi câte ceva. Şi pentru că vrem să vă şi întâlnim, într-un cadru unde putem vorbi deschis despre orice, vă invităm alături de Fundaţia Preţuieşte Viaţa la întâlnirile cu Andreea Marin si speacialistii Scoala Mamelor si ai Agentiei Nationale Antidrog. Vom primi de la aceştia sprijinul, sfaturile şi îmbărbătările de-a trece peste greutăţile de zi cu zi.

Vă asteptam indiferent de varsta pe care o au copiii vostri, puteti fi mame in devenire, mame de nou nascuti, de adolescenti, ba chiar si de adult. Problemele apar la orice varsta. Nu vom vorbi doar despre mame in relatia cu copilul lor ci si despre mame ca femei, partenere de viata, oameni cu visuri si dorinte proprii.

Ce trebuie să ştii dacă vrei să participi?

– intrarea este gratuita
– ai ocazia să discuti deschis cu Andreea Marin-Banica si specialistii Scoala Mamelor
– locatiile sunt special alese ca pentru o intalnire intre prietene
– toate evenimentele încep la ora 17.30
– cu dulciurile si bauturile racoritoare venim noi, voi veniti cu zambetele, pentru ca fotografiile facute la final sa devina amintiri de neuitat.

Organizatorii ne-au mai dezvăluit că vom vorbi “despre echilibrul pe care iti e greu sa-l gasesti intre viata de familie, profesie si dorintele sufletului tau, despre drepturile tale pe care nu le cunosti sau intelegi destul de bine, despre viata care merita pretuita si traita frumos si demn, despre bucuriile si tristetile sau semnele tale de intrebare, intr-o discutie calda, deschisa ca de la prietena la prietena, cu Andreea si echipa sa! Depinde in primul rand de tine, ca viata ta sa devina maine mai blanda, mai echilibrata, decat este azi!”

Calendarul intalnirilor:
– CLUJ, 12 oct, Sala de conferinte a hotelului UNIVERS T, aflat in imediata apropiere a Iulius Mall, ora 17.30
– IASI, 15 oct,  Iulius Mall, ora 17.30
– CONSTANTA, 24 oct, Complex Laguna, ora 17.30
– GALATI, 25 octombrie, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii – Sala Auditorium, ora 17.30
– PLOIESTI, 30 oct, teatrul Ploiesti, ora 17.30

 

Organizatori:  Parteneri Iaşi: