Conferinta pentru parintii Edukid: Joc, Comunicare, Conectare

Dragi părinţi,

Daca sunteti in Bucuresti pe 10 mai 2013, va invitam sa participaţi la Conferinţa “Joc, Comunicare, Conectare”, un eveniment educativ pentru parinti. Tematica  intalnirilor va  fi  cea  legata  de  abordarea copilului prin joc, comunicare si empatie: importanta relatiei pe tot parcursul vietii, mesajele toxice, ascultarea pe cele trei registre, cum putem sa ne influentam copiii fara a-i constrânge, despre aprecierea si recunostinta, rolul jocului în cresterea armonioasa a copilului, cupa atasamentului si  functiile creierului în raport cu emotiile traite.

Conferinta va reuni pentru prima data în România trei metode moderne de interactionare si crestere a copilului, menite sa ofere participantilor cele mai noi si eficiente solutii în cresterea si educarea constructiva a copilului : Metoda Playful Parenting, Metoda Comunicarii Non-Violente, Metoda Espere®.

Participantii (parinti si persoane doritoare sa îsi amelioreze relatiile cu copiii- cadre didactice, psihologi, medici) vor afla din perspectiva celor trei curente abordari concrete în situatiile cu care se confrunta un adult în relatia cu copilul, în functie de problematica specifica vârstei copilului.

Asadar, in data de 10 mai 2013, între orele 9 h 00 – 16 h 00, va vor astepta în incinta Hotelului Novotel (sala Paris) cele trei specialiste în domeniul de relationare cu copilul: Otilia Mantelers, Monica Reu si Antonia Noel.

A doua parte a zilei este consacrata sesiunii de Q&A, în care trainerii vor putea raspunde problematicilor concrete aduse de participanti.

Costul unui bilet este de 150 lei (include prânzul si trei pauze de cafea în incinta hotelului).

Inscrieri :         http://www.j-c-c.ro/contact/ si jcc10mai2013@gmail.com

Traineri :         Antonia Noël-  www.facebook.com/comunicaeficient

MonicaReu-     http://www.nonviolenta.org

Otilia Mantlers- http://otilia-mantelers.urbankid.ro/

 

Un parinte mai bun cu Irina Petrea (Supernanny)

Dragi părinţi, 

Alături de Irina Petrea pe care sigur o cunoaşteţi din emisiunile de la Prima TV (“Supernanny”, “Copii contra părinţi” şi “Cei 7 ani de acasă”) vă invităm la Braşov şi Sibiu, la atelierele de lucru ale campaniei “Un parinte mai bun”.

Fiecare copil şi fiecare părinte este unic în felul său; la fel este şi relaţia dintre ei – unică, particulară, specială. Dorinţa firească a părintelui responsabil şi conştiincios de a oferi copilului său tot ceea ce este mai bun poate, uneori, în lipsa unor informaţii corecte şi utile, să rămână doar dorinţă, să nu se împlinească sau să se împlinească parţial.

Campania “Un parinte mai bun” şi-a propus să sprijine părinţii să devină mai eficienţi în atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode şi idei alternative de cunoaştere şi relaţionare cu copiii şi de a face faţă mai eficient şi cu mai puţine “costuri” problemelor diverse cu care se pot confrunta la un moment dat în creşterea şi educarea copiilor,  în funcţie de si particularităţile de vârstă ale acestora, dar şi de variatele situaţii de viaţă care pot apărea (divorţ, plecarea din ţară, deces, îmbolnăvire, schimbarea şcolii sau a grădiniţei etc.).

Când şi unde?

BRASOV

 3 APRILIE ORA 18:00 SCOALA JULES VERNE

Conferinta “Cum poti fi un parinte mai bun”

Detalii aici.

Trainer: Irina Petrea

SIBIU

4 APRILIE seminar “EDUCATIA INCEPE DIN FRAGEDA COPILARIE”

5 APRILIE seminar “CU COPILUL LA SCOALA”

Detalii aici.

Trainer: Irina Petrea

Cat costa?
50 de lei parinti/psihologi per seminar
35 de lei cadre didactice/ studenti/ bunici  per seminar

Şcoala nu este doar pentru copii, ci şi pentru părinţi. Omul cât trăieşte învaţă, iar “meseria” de părinte are nevoie de ajustări permanente impuse de schimbările ce survin în propria existenţă, dar şi de cele care au loc la nivelul societăţii.

Pentru mai multe informatii si inscrieri ne puteti contacta la adresa de email unparintemaibun@yahoo.com sau telefonic la numarul 0757 464 988- Cosmina Pop, 0755 539 613-Andrada Sorca.