SuperNanny din nou la Cluj

clujAsa cum v-am obisnuit, Edukid revine cu noutati despre proiectul “Un parinte mai bun”. Irina Petrea va sustine in luna martie, la Cluj, seminariile “Sexualitatea pe înţelesul copiilor” și “Păcatele vieţii de familie”. Acestea vin in sprijinul parintilor/cadrelor didactice/studentilor ajutandu-i sa relationeze in mod eficient cu copii

Campania “Un părinte mai bun” s-a născut la Cluj, în urmă cu 2 ani. ”Atunci, ne-am propus să venim în sprijinul părinţilor clujeni, ajutându-i prin activităţile pe care le organizăm, să fie şi mai eficienţi în “meseria” lor zilnică de părinte.

Azi privind în urma anilor trecuţi, realizăm că viaţa mereu ne va purta acolo unde ne este locul. Până acum am vizitat 17 oraşe în cadrul acestei campanii, întâlnind peste 2500 de părinţi. Părinţii sunt dornici să afle cât mai multe informaţii avizate cu privire la educaţia copiilor şi familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmărit pe ecrane, în timp ce rezolva situaţiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea şi educaţia copiilor.”, spun organizatorii

Vor fi doua seminarii cu urmatoarele teme: “Sexualitatea pe înţelesul copiilor” in data de 12 martie si “Păcatele vieţii de familie” in data de 13 martie.
Evenimentele vor incepe de la ora 17:30, avand o durata medie de 2-3 ore. (partea practica 2 ore urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri).

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locatie: Restaurant Napoca 15, str. Napoca nr. 15

Durată intalnire: 3 ore

Investitie:

*75 de lei (per seminar)

*140 lei (ambele seminarii)

 Locuri disponibile: 40!

înscrierea este OBLIGATORIE iar pentru rezervarea locului se necesita achitarea taxei de participare anticipat!

Pentru înscrieri şi detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste seminarii se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.

Supernanny din nou la Timisoara!

super nany timisoara edukidAsa cum v-am obisnuit, Edukid revine cu noutati despre proiectul “Un parinte mai bun”. Irina Petrea va sustine in luna februarie, la Timisoara, seminariile ”Educatia incepe din frageda copilarie” ”Dezvoltarea emotionala a copiilor”. Acestea vin in sprijinul parintilor/cadrelor didactice/studentilor ajutandu-i sa relationeze in mod eficient cu copii

”Ne-am propus sa schimbam lumea prin educatie. Pentru a deveni un parinte mai bun, este nevoie sa devi un om mai bun. Identitatea copilului și impactul comunicării sale cu părinții și educatorii în constituir formarea identității proprii.
In luna Februarie va oferim doua seminarii pretioase cu informatii, metode si alternative benefice pentru a crea o relatie armonioasa in familie, pentru a dezvolta o comunicare eficienta, pentru a solutiona micile conflicte si a descoperi mai bine tainele educatiei”, este motorul acestui proiect, idei pe care Edukid le sustine.

Vor fi doua seminarii cu urmatoarele teme: ,,Educatia incepe in frageda copilarie” in data de 26 februarie si ,,Dezvoltarea emotionala a copiilor” in data de 27 februarie.
Evenimentele vor incepe de la ora 17:00, avand o durata medie de 2-3 ore. (partea practica 2 ore urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri).

Mai multe detalii despre fiecare seminar:
Seminar “Educatia incepe din frageda copilarie” – 26 Februarie ora 17:00

Pe parcursul acestui seminar se vor aborda urmatoarele teme:

  • Gradinita si adaptarea in colectivitate
  • Familia, dinamica relatiilor si impactul asupra sanatatii si dezvoltarii copilului
  • Particularitatile copilului prescolar
  • Dezvoltarea psihosexuala a copilului
  • Importanta jocului pentru dezvoltarea copilului. Jocuri adecvate varstei
  • Probleme frecvente si abordari adecvate.

Seminar “Dezvoltarea emotionala a copiilor” – 27 Februarie ora 17:00

Am hotarat să abordăm această noua temă în cadrul campaniei “Un părinte mai bun” constatând dificultăţile emoţionale multiple cu care mulţi dintre noi se întâlnesc.

Pe parcursul acestui seminar se vor aborda urmatoarele teme:

  • Dezvoltarea emotionala a copilului
  • Probleme emotionale, conflicte si modalitati de gestionarea lor
  • Stima de sine a copilului, increderea, timiditatea
  • Furia, agresivitatea copiilor

Locatia de desfasurare este Hotelul Angellis (str. Divizia 9, Cavalerie 21. A). Anul trecut s-a desfasurat tot acolo evenimentul. Este o sala mare si frumoasa. Ne-am bucurat ca am reusit sa o obtinem si anul acesta.

Cui se adreseaza: parintilor, bunicilor, cadrelor didactice, studentilor, bonelor si tuturor persoanelor interesate de educatie si dezvoltare.Pentru înscrieri si detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0726.892.376.sau 0755.539.613

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste conferințe se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.
Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa luati legatura cu organizatorii.