Cauta jucaria preferata usor folosind filtrele de pe Edukid.ro

Suntem mandri sa va prezentam cele 5 filtre utile de cautare de pe site-ul nostru de jucarii educative:

Inainte de a le prezenta, va reamintesc ca pe edukid.ro gasiti jucarii care ii vor atrage pe pitici sa invete din placere si nu din obligatie, pentru ca atunci cand copilul invata prin joc retine mult mai usor si ramane intiparit in minte. Unii copii se exprima mai bine atunci cand se joaca decat prin cuvinte.

Primul filtru: numele unei jucarii. Aici gasesti cel mai rapid jucaria mult dorita dupa denumirea acesteia. Exemple precum: cuburi, puzzle, alfabet. Economisesti timp si daca te intereseaza strict denumirea unei jucarii educative, am fi foarte bucurosi sa o gasesti si sa o achizitionezi de la magazinul nostru.

Cel de-al doilea filtru: selecteaza varsta. In functie de varsta copilului, in cateva secunde gasiti jucariile specifice varstei. Astfel noi am selectat jucariile cu mare atentie si precizie. Aici gasiti jucarii pentru bebelusi de cateva zile pana la 8+ ani. Da, gasiti jucarii pentru toate varstele. Chiar si pentru parinti (exemplu Joc de strategie GO.) EDUKID considera ca importanta accesului copiilor catre frumos trebuie esalonat inca de la cea mai frageda varsta.

Al treilea filtru se numeste: selecteaza brand. Aici gasiti cele mai cunoscute branduri de jucarii: de la Beados, Cavallino Giocattoli, Clementoni, D-Toys, Detoa, Diset, Geomag, Goki, Goula, Gozan, Lego, Pebaro, Quercetti, Safari Ltd, Tactic, ThinkFun, Tomy, Vtech, Wow, pana la jucarii Zoob.
De asemenea, fiecare brand este descris cat mai succint, astfel va dati seama de importanta acestora in educatia si formarea copilului dumneavoastra. Jocul este foarte important in dezvoltarea imaginatiei micutului, abilitatilor intelectuale si verbale, capacitatatii de cunoastere si dezvoltare a gandirii.

Ajungem si la al patrulea filtru: selecteaza pret. Gasiti pe site-ul nostru jucarii cu preturi accesibile pentru toate buzunarele. De la jucarii la 10 lei, pana la jucarii de peste 150 lei. Avem chiar si jucarii la sub pretul de 10 lei. (ex: Sa coasem frumos – 9,03 lei). Jucarii cu preturi mai mari sunt acestea: Pian Bebe, Zoob 250, Casa familie.

Ultimul filtru si dupa parerea mea cel mai important: selecteaza abilitatile. Jucarii lingvistice, jucarii manuale, jucarii logice, jucarii motrice,jucarii sociale, jucarii muzicale. Speram sa fie utile in alegerea jucariilor preferate.

3 thoughts on “Cauta jucaria preferata usor folosind filtrele de pe Edukid.ro”

  1. caut narval de plastic pt. colectia de animale acvatice a fiului meu. desi exista in cataloagele producatorilorr din china si portugalia nu il gasesc in magazine decat in poza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *