Jucarii ieftine pentru copii

V-ati oprit vreodata sa priviti cum se joaca copiii? Sunt atat de ocupati, atat plini de zel! Asta nu inseamna neaparat ca se jucau cu jucarii si foarte sofisticate, foarte scumpe. Astazi vorbim pe blog despre jucarii ieftine, dar asta nu inseamna ca nu sunt si educative. Sunt chiar jucarii de calitate. Toate le puteti gasi in cadrul magazinului nostru. Multe din jucariile ieftine prezente pe EDUKID au ca scop dezvoltarea gandirii. Unele cer copilului sa sorteze ori sa clasifice obiectele. In altele, el trebuie sa aranjeze elementele la anumite secvente ori intr-o anumita ordine.

Clasificarea include sortare, grupare sau punere in corespondenta. Copiii trebuie sa recunoasca lucruri care seamana prin unele trasaturi si difera prin altele. Obiectele pot fi clasificate in functie de culoare, marime sau scop.

Jocurile de limbaj nu cer nici un fel de echipament, numai imaginatie si cuvinte

Unele jocuri se refera la exersarea memoriei, altele la pot fi jocuri – ghicitori care tintesc la dezvoltarea atat a limbajului, cat si a gandirii. Pe EDUKID, multe jucarii ieftine sunt de la D-Toys. Notiunile abstracte, precum timpul, pot fi o sursa de stres pentru copil. Sa ii oferim asadar putin confort, sa il facem sa inteleaga ca orice lucru se poate invata si sa ii luam cadou, de exemplu, Ceasul D-Toys. Cu ajutorul acestui joc educativ, el va invata sa citeasca orele exacte in timp ce se joaca si combina piese de puzzle. Ceasul are pretul de 12, 83 lei. D-Toys ofera jocuri si jucarii ieftine ce pot dezvolta logica si memoria copilului prin potrivirea fiecarei imagini cu animalutul din piesa de puzzle sau prin alte variante care presupun asocieri si combinari de forme, imagini sau culori.

Limbajul include ascultarea, vorbirea, citirea si scrierea. Pentru a vorbi bine, o persoana trebuie mai intai sa auda cum suna cuvintele. Alfabetul, numerele si culorile pot deveni mai accesibile cu ajutorul D-toys. E mai amuzant sa te joci potrivind piese magnetice (forme, litere sau cifre) in locul corespunzator, pe carapacea unei testoase sau pe casuta unui melc.

Jucaria are pretul de 18,95 lei. Se vede cum calea catre limbajul scris este construita din multe si variate experiente. Sa coasem frumos fara ac dezvolta indemanarea si fantezia copiilor si ajuta la formarea capacitatii de concentrare. Jocul contine 6 cartoane de colorat perforate si 6 snururi de culori diferite. La ce pret e? Doar 9, 03 lei. Exact asa cum trebuie sa aiba experienta in mers inainte de a incepe sa sara si sa alerge, copilul trebuie sa castige existenta in vorbire, inainte de a se angaja in forme de limbaj mai complicate, cum sunt cititul si scrisul.

Incurajeaza copiii sa invete, sa exploreze si sa creeze folosind instrumentul cel mai important: imaginatia!

La doar pretul de 18,50 lei, jocul Zoob 15 este un set din familia ZOOB ce contine 15 piese precum si o carticica in care aveti ilustrate diverse moduri de conectare intre piese si 4 posibile modele: un telefon celular, un mic avion, un catelus si un titirez. Micutii pot crea modele simple in cateva minute sau pot petrece ore intregi construind. Jucaria Sunatoare Rattle de la Detoa cu bile multicolore confectionata din lemn o gasiti la pretul de 13,78 lei . Ajuta micutul sa recunoasca forme, sa isi dezvolte auzul, vederea si coordonarea.

Exact asa cum trebuie sa aiba experienta in mers inainte de a incepe sa sara si sa alerge, copilul trebuie sa castige existenta in vorbire, inainte de a se angaja in forme de limbaj mai complicate, cum sunt cititul si scrisul.

1 thought on “Jucarii ieftine pentru copii”

  1. nu stiu cat costa dar de obicei ce vor ei mnu este ieftin si nu gasesti ceva similar
    poti sa le dai ceva ieftin dar nu este ce isi doresc deci ce facem?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *