EDUKID – magazin de incredere atestat GPEC 2010

Prea multe persoane, chiar si in zilele noastre, sunt inclinate sa minimalizeze importanta educatiei la varsta mai frageda a copiilor, utilizand fraze sablon de felul: “Sunt inca niste copilasi; Vor avea ei timp sa invete, poate mai tarziu”. Pentru copil, care este deja pregatit sa invete, acesta nu este un raspuns potrivit si de acceptat.

De aici a venit si ideea de a infiinta magazinul online – Edukid cu jucarii educative. Toti copiii cresc si se dezvolta dupa acelasi model. Ceea ce difera este ritmul fiecaruia. Unii copii se exprima mai bine atunci cand se joaca decat prin cuvinte. Jocul este foarte important in dezvoltarea imaginatiei micutului, abilitatilor intelectuale si verbale, capacitatatii de cunoastere si dezvoltare a gandirii.

Incepand de sambata, 24 iulie 2010 magazinul online EDUKID a intrunit criteriile de preselectie si astfel a primit Marca de Incredere GPeC. Scopul atestarii este de a evidenta magazinele care respecta bunele practici in comertul electronic si, astfel, de a creste increderea consumatorilor in tranzactionarea online. Marca de Incredere GPeC se acorda doar magazinelor care intra in competitie la cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce si care respecta cumulativ 8 criterii de preselectie, numite de organizatori “reguli de bun-simt in comertul electronic, fara de care niciun comerciant nu ar trebui sa existe”.

Criteriile au vizat atat aspecte juridice, cat si elemente care cresc increderea utilizatorilor obisnuiti in tranzactionarea online, cum ar fi:
– publicarea pe site a informatiilor de contact (de la datele de identificare ale companiei, pana la adresa postala si numerele de telefon);
– oferirea de informatii despre procesul de tranzactionare (care este procedura de comanda, care sunt modalitatile de plata si de transport, care sunt conditiile de returnare a produselor sau cele legate de garantii etc.)

Cumparati asadar cu incredere din cadrul magazinului nostru cu jucarii educative pentru copii. Va reamintesc ca puteti cauta jucaria preferata usor folosind filtrele de pe Edukid.ro: numele unei jucarii, selecteaza varsta, selecteaza brand, selecteaza pret, selecteaza abilitatile.
Aveti siguranta ca ati facut o decizie buna facand cumparaturile online (avand si atestatul GpeC) si de aceea, daca nu sunteti pe deplin multumiti de jucariile cumparate in 10 zile, va dam banii inapoi http://edukid.ro/info/banii-inapoi-in-10-zile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *