Intrebari si raspunsuri pentru mame

Mereu ma mandresc cu mama mea ca e cea mai buna, e calda, e frumoasa si le stie pe toate cand vine vorba de copii si educatie (si nu numai). In ziua de astazi avem parinti moderni, copii inteligenti si raspuns cam la toate intrebarile noastre.
Da, si mama foloseste cu incredere internetul.

Recomand site-ul colaboratorilor nosti : euMama.ro. E un loc minunat unde observ ca primesti raspuns la orice intrebare: fie vorba de o sarcina, de nastere, bebelusi, copii, jucarii si multe, multe altele. E un loc perfect unde mamicile sau specialistii raspund pentru a ajuta pe tine, ca parinte. Cu siguranta ai multe nelamuiri (sau ingrijorari) si e bine sa fii precauta si sa gasesti raspuns cat mai sigur si rapid. eumama.ro este creat doar pentru intrebari si raspunsuri , nu este un forum de discutii intre mamici.

E simplu. Te conectezi gratis, poti gasi o intrebare sau poti intreba chiar tu mamicile cu experienta sau expertii precum:  medici rezidenti gastroenterologie, psihologi, medici specialisti obstetrica-ginecologie, psiholog clinician si psihoterapeut, medic primar pediatru, consultant de cactatie certificat international, medic primar pediatrie, gastroenterologie, competenta in ecografie.

Puteti descarca gratuit cartea “10 pasi esentiali pentru ingrijirea bebelusului” –  ce trebuie sa stie o viitoare mamica pentru a avea un bebelus sanatos si bine ingrijit! Ne vedem acolo!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *