Ziua Mondiala a Educatie

“Scopul educatiei si instructiei este de a scoate din ce in ce mai multe informatii de la individ, in loc de a introduce din ce in ce mai multe informatii in mintea acestuia” – F. Froebel, 1887

Pe 5 octombrie de Ziua Mondiala a Educatiei, echipa edukid.ro a realizat cu mult drag noul newsletter. Trenuletul accelerat edukid.ro te poarta asadar spre noi si noi destinatii. Aboneaza-te si tu! Descopera impreuna cu noi minunatiile din vagonul cu jucarii.

Consider ca unul din obiectivele majore ale educatiei este imbunatatirea puterii de intelegere a copilului si cultivarea dorintei acestuia de a invata.

Teoriile privind invatarea sau dezvoltarea copilului la varstele timpurii promoveaza conceptul de profesor cu rol de ghid, caz in care invatarea este indirecta. Consider ca educatoarele, acceptand ideea de schimbare si adaptandu-se la ea cu usurinta, poate aduce schimbari in modul de a gandi si de a actiona al copilului, al parintilor acestuia si chiar al colegelor.

Intre timp impachetez cu zambetul pe buze Tubul Pitagora si jucausele piese de la Zoob. Inca un junior fericit cu edukid.ro! 🙂

Voi cum ati sarbatorit Ziua Mondiala a Educatiei?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *