Ninge cu reduceri de preturi la jucarii

Azi a fost prima ninsoare! Pentru a fi o zi memorabila, ne-am gandit sa ninga si cu preturi la jucariile de pe site-ul nostru. Toate aceste jucarii de peste 150 lei, au o reducere de 10- 20%,  reducere valabila pana pe 17 decembrie.

Puteti aplica si cuponul de Craciun 5% : EDUCRACIUN2010 –  valabil pentru toate jucariile in perioada sarbatorilor de iarna (pana pe 15 decembrie).

Cu ajutorul jucariei DJ Junior, micutul va invata culori, stiluri de muzica, numaratoarea, animale si instrumente muzicale. Are o tastatura muzicala proiectata special pentru copii sireda notele muzicale si melodiile in 5 stiluri. Senzor infrarosu, numara piesele in timp ce copilul le aseaza in locul lor. Aceasta functioneaza cu 2 baterii AA (incluse), iar varsta recomendata este de 0-3 ani

Acest set din familia ZOOB contine 250 piese ZOOB precum si 2 carticele in care aveti ilustrate diverse moduri de conecatre intre piese cu ajutorul carora se pot obtine diverse constructii. Piesele ZOOB sunt realizate din material sigur.

Copiii pot petrece ore intregi imbinand si se desfacand piesele in cele 20 de moduri diferite. Acestea formeaza axe ce se invart, articulatii care se rotesc si membre care se extind oferind o varietate mare de a construi. Copii se pot juca ulterior cu propria lor creatie. Setul de constructie ZOOB 250 este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 6 ani.

O alta jucarie la reducere este tot din familia ZOOB si contine 500 piese ZOOB. Are si doua carticele in care aveti ilustrate diverse moduri de conecatre intre piese cu ajutorul carora se pot obtine diverse constructii. Piesele ZOOB sunt realizate din material sigur si durabil.

Aceasta Casa Familie de la Lego are ceva distractiv pentru fiecare membru al familiei! Poti face o plimbare cu copilasul, te relaxezi cu leaganul, te odihnesti in sacul de dormit ori savureazi o cina cu familia. Este o casa ideala pentru o familie mare! Setul Casa familie de la Lego Duplo include mama, tata si copilasul. Casa are 4 paturi cu sacuri de dormit, bucatarie, leagan si multe altele! Varsta recomandata: 2+

Reduceri de 10, respectiv 20% au si jucariile: Set multiconstructii de la Goula, cat si Set multicontructii Jumbo 270 de la Gozan.

In perioada sarbatorilor, fiind sezonul cadourilor, asigura-te ca ai cumparat din timp jucariile potrivite, inainte sa se goleasca sacul Mosului (se epuizeaza stocurile). Craciunul inseamna bucurie, veselie si, bineinteles, cadouri de la edukid.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *