Bilant Edukid 2010

E timpul colindelor, a cadourilor si a zilelor libere (23 dec. – 5 ianuarie 2011)

Am impodobit bradul de Craciun in sediul Edukid si am pus sub el (pe langa jucarii, fireste) toate gandurile bune si sincere pentru voi. Mai sunt 2 zile pana la Craciun si am pe fata zambete strengare cand ma gandesc la Craciun, la cei mici cum il asteapta pe Mosu’, la toate darurile lui, la jucariile minunate si nu in ultimul rand ma gandesc cu incantare la toate activitatile desfasurate anul acesta.

De ce colaborez si reprezint imaginea Edukid.ro? Pentru ca sunt un copil mare si imi aduc aminte de copilaria mea frumoasa, chiar si fara sa fi avut vreodata o papusa Barbie.

Primul meu articol a fost pe 15 februarie despre cum Bloggerii ieseni au construit puzzle-ul Edukid. Intamplator, am si castigat concursul (cu ajutorul prietenilor, fireste) organizat de Razvan la acel blogmeet de inceput de an. Un alt articol drag mie a fost despre Acomodarea copiilor la gradinita. Despre manipulare, urmand apoi Rolul activitatilor extracuriculare in educatia copiilor si Primul calculator in educatia copilului. Ca si atunci, consider ca jocurile si programele sunt tot mai avansate si complexe, astfel pot stimula inteligenta daca sunt alese corespunzator. Articole au fost multe si va invit cu aceasta ocazie in Locul meu de joaca, pe blogul edukid.

Campaniile initiate cu succes in 2010:

Mai 2010: Edukid impreuna cu Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia initiaza timp de 20 de  zile, Imbratisam lectura – editie junior, o campanie de atragere a copiilor catre lumea minunata a lecturii, „pentru ca  vrem ca ei sa fie mai buni decat noi”. Consider ca prin lectura copiii pot cunoaste lumea, prin lectura vor ajunge sa-si  modeleze atributele gandirii, sa-si exprime clar si precis propriile idei. Lectura ar trebui sa devina pentru copii deprindere  zilnica, trebuie sa devina placerea de a citi, ar trebuie sa devina o necesitate. Noi imbratisam lectura. Despre povesti si lectura in randul celor mici am discutat printr-un interviu si cu Irina Nicolae (ex. A.S.I.A.)

Abilitatile in educatia copiluluiNoiembrie 2010: Initiez Campania de constientizare Cum isi dezvolta copilul tau abilitatile? Cand vine vorba de abilitatile celor mici, daruirea increderii noastre neconditionate in copii inainte ca ei sa-si dovedeasca meritele este cheia stimularii lor pentru a-si atinge potentialul. Scopul campaniei este de a promova in randul parintilor importanta dezvoltarii abilitatilor. Incurajati copiii sa-si promoveze o personalitate creativa si sa-si dezvolte o gandire libera, integrala si armonioasa. In cadrul acestei campanii, am avut si doua concursuri pentru parintii care au bloguri personale si pentru prietenii de pe facebook.

Anul acesta am organzat si doua intalniri cu bloggerii ieseni: Descoperim frumusetea copilariei tale in iulie 2010 la gratar, Ciric (blogmeetiasi nr. 28) si Edukid Party , Taierea Motului pe 1 decembrie a.c. –  (blogmeetiasi nr. 31).

Incepand de pe 24 iulie 2010 magazinul online EDUKID a intrunit criteriile de preselectie si astfel a primit Marca de Incredere GPeC. Scopul atestarii este de a evidenta magazinele care respecta bunele practici in comertul electronic si, astfel, de a creste increderea consumatorilor in tranzactionarea online. Cumparati asadar cu incredere din cadrul magazinului nostru  jucarii educative pentru copii. Va reamintesc ca puteti cauta jucaria preferata usor folosind filtrele de pe Edukid.ro: numele unei jucarii, selecteaza varsta, selecteaza brand, selecteaza pret, selecteaza abilitatile.

Vreau sa MULTUMESC tuturor celor care ne-au sustinut in tot acest timp, multumim prietenilor de pe Facebook – 1,793 la numar si 470 followers pe Twitter si nu in ultimul rand clientilor nostri care ne-au dat treaba zi de zi. Noi ne-am bucurat, fireste!
In perioada 23 dec. 2010 – 05 ian. 2011 preluam comenzile si le livram pe 5 ian. 2011.

Un Craciun Fericit tuturor! 🙂

1 thought on “Bilant Edukid 2010”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *