Regulament concurs “Zodia copilului tau valoreaza peste 1000 de lei”

  1. 1. Concursul este desfasurat de S.C. TOTEL S.R.L., cu sediul social in Iasi, Str. Fantanilor, Nr. 57, Bl. B5, Et. 2, Ap. 28, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Suceava, sub nr. J33/177/1995, CUI 7037260, atribut fiscal RO.

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se deruleaza in intervalul 21 iulie – 31 august 2011, ora 12.00.

4. Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1 Au dat like la pagina de facebook http://www.facebook.com/edukidro.
4.2. Completeaza formularul din pagina concursului cu date reale, putand inscrie maximum 2 copii. Limita de 2 copii inscrisi este pentru a preveni abuzurile si inregistrarile frauduloase.
4.3 Prin acceptarea acestui Regulament va dati acordul sa fiti abonati la newsletterul EDUKID, ceea ce inseamna ca veti primi periodic cele mai noi oferte si reduceri de la EDUKID.

5. Premiile oferite sunt 12 profiluri astrologice in valoare de 1200 de lei, 2 vouchere de cumparaturi in valoare de 25 de lei si 10% reducere de ziua copilului oricarui participant inscris in concurs pentru o comanda facuta pe site-ul http:// edukid.ro.

6. Pentru desemnarea castigatorilor vom folosi site-ul www.random.org

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 1 septembrie 2011, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.  In data de 1 septembrie 2011, pana la ora 17:00, va fi facuta tragerea la sorti si vor fi anuntati castigatorii.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro

1 thought on “Regulament concurs “Zodia copilului tau valoreaza peste 1000 de lei””

  1. Vreau să vă spun că atunci când eram copil erau jucării puține la care țineam mul căci altele nu erau.Nici când era băiatul meu mic nu erau așa diversificate ca acum. Păcat însă că sunt părinți care nu știu adevăratul rol al unei jucării. Cunosc copii care au jucării frumoase, scumpe, dar nu sunt fericiți așa cum am cunoscut copii care nu au jucării multe, dar cele pe care le au sunt îngrijite și bine folosite. mi-ar plăcea mult să vă faceți mai multă reclamă căci se vor găsi cu siguranță mulți copii care le vor dori și mulți părinți care le vor cumpăra cu mare drag știind că e mai eficientă o jucărie bună decât mai multe de proastă calitate care se strică imediat! Cu deosebit respect, un cadru didactic ce își iubește mult prichindeii, CRISTINA UDRESCU

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *