Regulament concurs: Extragere lunara

  1. 1. Concursul este desfasurat de S.C. TOTEL S.R.L., cu sediul social in Iasi, Str. Fantanilor, Nr. 57, Bl. B5, Et. 2, Ap. 28, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Suceava, sub nr. J33/177/1995, CUI 7037260, atribut fiscal RO.

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.

3. Concursul se deruleaza in fiecare luna, incepand cu data de 1 a fiecarei luni si terminandu-se in ultima zi a lunii in curs. Extragerile vor avea loc in fiecare intai a fiecarei luni, iar rezultatele vor fi facute publice pe site-ul http://edukid.ro

4. Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

4.1 Au completat campurile Nume si E-mail si au confirmat inscrierea la newsletterul Edukid.ro
4.2. Completeaza formularul de inscriere la newsletter-ul Edukid.ro cu date reale.
SAU
4.3. Sunt clienti EDUKID.ro si au adaugat pe site parerea despre jucariile cumparate.

5. Premiile oferite sunt lunar 1 jucarie educativa cu o valoare intre 20 si 50 de lei trimisa cu transport gratuit prin Posta Romana.

6. Pentru desemnarea castigatorilor vom folosi site-ul www.random.org

7. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 1 a fiecarei luni, pe blogul EDUKID http://edukid.ro/loc-de-joaca si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/edukidro.

8. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre EDUKID.

9. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

10. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact(at)edukid.ro

3 thoughts on “Regulament concurs: Extragere lunara”

  1. Scuze ca am raspuns cu intarziere, va multumesc pentru jucaria comandata, am primit-o cu o zi inainte de aniversarea de 3 ani a baietelului meu. Este foarte incantat de joc. Inca o data va multumesc.

  2. Am primit steluta Noapte Buna cu cateva zile intarziere. Intarzierea s-a produs din neatentia postasului, care a lasat avizul in alta cutie postala. Am fost mai captati noi decat bebe, si asta pana a venit seara si a putut si el sa o descopere. Ii place, il linisteste dar nu-l adoarme, pt ca este captat de luminile stelutei si de muzica. Oricum e un castig pt noi, deoarece nu orice jucarie ii atrage atentia. Multumim Edukid, si in viitorul apropiat vom comanda si alte jucarii, pt ca intradevar sunt educative.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *