“Schimb de jucarii” in scop umanitar

In perioada 3 – 15 octombrie 2011, zibo.ro organizeaza Schimb de jucarii pentru colectarea de fonduri in scop umanitar.

Activitatea se va desfasura in Galeriile Real din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bucuresti (3 locatii), Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea (2 locatii), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara (3 locatii).

Participantii vor fi gradinitele si clasele I-IV din ciclul primar. Fiecare gradinita va fi programata la o anumita ora pentru a sustine reprezentatiile din cadrul activitatii Schimb de jucarii.

Evenimentul debuteaza pe 3 octombrie, cand se va desfasura o expozitie de desene cu tema Iubesc Pamantul. Desenele, clasificate in functie de gradinita, vor fi scanate si apoi asezate pe un suport de hartie, unde vor fi expuse pe durata intregului eveniment. Ele vor fi incarcate si pe zibo.ro, pe contul personal al educatoarei.

Tot in aceasta zi, copiii vor putea aduce, daca vor dori, o jucarie ambalata si un leu. In schimbul cadoului daruit, vor primi un voucher oferit de sponsorii actiunii. Banii vor fi adunati in urne umanitare si vor fi folositi in scop caritabil.

Pe 4 octombrie vor avea loc spectacole de muzica, pe 5 octombrie vor fi reprezentatii de poezie si teatru, iar pe 6 octombrie se vor desfasura spectacole de dans.

In perioada 7 – 15 octombrie, parintii si vizitatorii Galeriilor Real vor admira desenele si le vor putea cumpara in schimbul unei donatii umanitare.

In finala se vor califica 10 materiale pentru fiecare sectiune ( desen, dans, muzica, poezie/teatru) a evenimentului. Dintre acestea,  5 materiale vor fi alese electronic pe zibo.ro, iar alte 5 vor fi desemnate castigatoare de un juriu alcatuit din: un reprezentant MECTS, un reprezentant “Galeriile Real” si Cabral Ibacka.

Spectacolul final va avea loc in decembrie 2011.

Printre sponsorii evenimentului se numara si edukid.ro, ce le va da ocazia copiilor participanti sa primeasca un discount pentru achizitionarea de jucarii educative de pe site-ul nostru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *