Bloggerii ieseni au construit puzzle-ul Edukid

Bloggerii ieseni au luat o pauza de la invatat si au venit sambata 23 ianuarie a.c. la blogmeet-ul cu numarul 25, in cafeneaua Magnet, din Iasi. Chiar daca unii mai aveau de invatat pentru sesiune, si-au facut timp sa ne vedem si sa petrecem cateva ore pentru a discuta despre  proiectele individuale si, de ce nu, sa deslusim misterul unui puzzle 3D. Concursul Edukid a animant foarte mult intalnirea bloggerilor ieseni. Ne-am adunat cu totii in jurul puzzle-ului si ne-a facut sa descoperim impreuna solutia. Am lucrat cu fiecare concurent, poate si asta a ajutat pana la urma sa rezolvam mai repede puzzle-ul spre finalul concursului.
Realizate din placaje de calitate, piesele din cele 3 premii ce urmau a fi oferite drept premii erau pretaiate, jucariile erau distractive si educationale. Piesele se desprindeau din locasul lor, se imbinau, rezultand macheta unei masini, motociclete si a unei maimute, toate 3D.  Din cei 10 participanti la concursul Edukid, locul I a fost castigat de Lavinia Biberi, care a realizat puzzle-ul intr-un timp foarte scurt – 10 minute, urmand locul II- Alina– 13 minute si Ruxandra locul III, care a realizat puzzle-ul  in 15 minute.
“Mi-a placut foarte mult concursul realizat de Edukid si ma bucur ca am castigat acest puzzle cu piesele din lemn. Fiind foarte usor de manipulat si usor de realizat, m-am gandit sa donez acest premiu unui copil din campania realizata de mine “Globuri cu suflet”. Puzzle cu piese din lemn dezvolta abilitatile tactile, senzoriale si motorii. Piesele au un bumb de care pot fi apucate astfel incat sa fie cat mai usor manevrabile” ne-a spus Lavinia Biberi- castigatoarea concursului Edukid.

Am ras din greseli, am impartit taskurile pentru parti clar definite din puzzle. Am stat ghemuiti langa fiecare concurent si pana la urma fiecare merita cate o piesa din premiu. “Premiul – motocicleta 3D,  a determinat pe nepotelul meu de 5 ani sa-si “corupa” tatal la o alta munca in echipa.  Impreuna au muncit considerabil, pana au reusit sa puna pe picioare motocicleta. Efect de familie 100% pozitiv. Multumim Razvan, multumim Edukid” ne-a spus Alina, castigatoarea locului II in concursul nostru.

Am organizat un concurs interactiv care i-a ambitionat pe toti cei inscrisi. Am ras, am cantat la chitara, am dat in mintea copiilor si am vazut pe chipul celor inscrisi dorinta de a castiga premiile noastre. Vom mai organiza astfel de concursuri si-n editiile viitoare. Va asteptam!

1 thought on “Bloggerii ieseni au construit puzzle-ul Edukid”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *