Ce facem cand e urat afara? Un cort in casa, desigur!

Dragi părinţi,

Iată o idee grozavă pentru week-end. Dacă tot vremea nu ne prea lasă să ne scoatem năsucurile afară, haideţi să ne distrăm în casă. Cum? Făcând un cort de toată frumseţea. E destul de simplu, doar un pic de imaginaţie şi o maşină de cusut ne trebuie. Frumuseţea acestui proiect este că va putea fi scos pentru joacă ori de câte ori copiii trebuie să îşi petreacă timpul în casă.

Îţi explicăm pe paşi ce-i de făcut:

1. Foloseşte ca suport pentru cort masa din sufragerie sau oricare alta masa unde îţi permite locul. Trebuie să fie o masă simplă, cu patru picioare. Aşază pentru început un covoraş colorat sub masă, pe care vor sta copiii.

2. Îmbracă masa pe toate laturile cu materiale vesele, cusute între ele, pe mărime. Nu uita să laşi loc pentru uşă şi ferestre de ambele părţi ale laturilor lungi ale mesei.

3. După ce ai terminat husa cortului, ornează intrările (poti pune un ornament sau o pancarda cu numele copiilor). În interior aşază perne şi alte lucruşoare care crezi că le vor plăcea celor mici. Nu uita de jucăriile lui preferate! (cele educative, desigur 🙂

Şi gata! Bucură-te alături de ei de noul vostru spaţiu de joacă!

Să trecem la joacă, zic!

(sursa)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *