Recomandare: Cuburi din lemn – o jucarie pentru totdeauna

Dragi părinti,

Ne oprim astăzi asupra uneia dintre cele mai cunoscute jucarii din lume: cuburile din lemn. E minunat cum funcţionează magia copilăriei, copiii vor vedea mereu altfel lucrurile decât adulţii. Câteva cuburi din lemn puse unele peste altele, într-o ordine doar de cei mici ştiută, pot să devină un castel cu o prinţesă  bălaie, care aşteaptă să fie salvată de prinţul cel viteaz sau un câmp de luptă cu tranşee şi obstacole.

De diferite forme şi culori, cuburile din lemn cred că nu se vor demoda niciodată. Este un joc continuu, oferind copiilor atât de multe posibilităţi şi atât de multe poveşti cu broscuţe, unicorni şi orăşele cu nume magice, cât poate imaginaţia lor să cuprindă. Copiii sunt mereu stimulaţi să descopere echilibrul şi armonia unei construcţii din cuburi, iar acestea vor fi mereu la îndemână când remorca unui camion va trebui încarcată şi plimbată prin casă.
Cum se pot juca cei mici?

Cuburile sunt sigure şi durabile, astfel ca vor rezista ani la randul indiferent daca cel mic  va face construcţii, trenuleţul, va învăţa culorile şi formele sau doar le va folosi ca încărcătură pentru remorcuţă.

Durata jocului: nelimitat

Continut: 100 de cuburi colorate in culorile de bază (roşu, galben, verde, albastru) – conţine şi cuburi nevopsite

Din ce materiale este confectionata jucaria?

Dintr-un lemn special, rezistent şi naturale, vopsit cu culori non-toxice, care nu sunt periculoase pentru copii. Nu vă îngrijoraţi, aşadar, dacă puştiul dumneavoastră de un an şi un pic nu se poate abţine să le bage în guriţă. De asemenea, sunt rotunjite la colţuri, pentru a nu răni copilul când se joacă cu ele.

 

 

Ce abilitati dezvolta?

Jucaria Cuburi de construit de la Goki dezvolta:

– abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

– rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

– imaginatia si creativitatea

Comanda acum cutia cu 100 de cuburi de construit!

cuburi de construit goki edukid

De ce Goki? jucarii din lemn goki edukid

Pentru dezvoltarea perceptiei, pentru dezvoltarea mai ales a reprezentarilor, pentru intelegerea relatiei dintre parte si intreg, jucurile puzzle din categoria Goki nu trebuie sa lipseasca din casa fiecarui copil.

Gollnest & Kiesel KG este una dintre cele mai mari fabrici de jucarii din lemn produse in Germania (aproape de Hamburg). Cu o experienţă de peste 130 de ani şi cu peste 2000 de produse diferite lansate pe piaţă, Goki da viată în fiecare zi celor mai variate jucării educative, făcând ca visele copiilor să devină realitate.

Recomandare:

Chiar de la 0+ ani un copil ar trebui să aibă printre jucării şi cuburi din lemn. Desigur că le va băga în guriţă, ceea ce este în regulă, deoarece acestea sunt confecţionate doar din materiale naturale. În perioada creşterii dinţişorilor vă recomandăm mai cu seamă să i le daţi în mânuţă, pentru că lemnul moale este cel mai bun de muşcat.
Cu timpul, când va creşte, cuburile vor rămâne la fel de interesante, cel mic găsindu-le noi întrebuinţări şi poveşti. Poţi oricând să intri în joc, chiar dacă eşti părinte, căci cuburile din lemn sunt interactive şi stimulează imaginaţia la orice vârstă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *