Recomandare: Labirint pentru fratiorii sprinteni

Dragi părinti,

Ne oprim astăzi asupra unei jucării pe care o recomandăm dacă aveţi cumva doi juniori cu vârste apropiate. Labirintul dublu de la Hape a fost premiată ca “jucaria anului testata de mame” în revista “Parenting magazine”. Noi tocmai ce-am împachetat-o şi-am trimis-o la Bucureşti, către două fetiţe de 3 şi 5 anişori, care sigur vor petrece multe ore împreună încercând să-şi ducă fiecare biluţele dintr-o parte în alta.

Cum se joacă?

Labirintul trebuie rezolvat de către cei doi jucători folosindu-se de bagheţelele magice cu magnet în vârf, care au puterea să mişte biluţele. Fiecare bagheta magnetica trebuie manevrata cu mâna, acestea strecurand perlele albastre si rosii prin labirintul incalcit. Acesta este acoperit cu geam de plastic, copiii trebuind sa-si foloseasca dexteritatea pentru a plimba perlele. Scopul jocului este ca bilele sa fie plimbate prin labirint pana cand ajung la sfarsit. Baghetele magnetice sunt prinse cu snur, pentru a nu se pierde.

Durata jocului: aproximativ 10 – 15 minute

Continut: o tablă de joc de tip labirint cu câte 5 biluţe de fiecare culoare – acestea pot fi mişcate doar cu ajutorul celor doua baghete cu magnet în vârf, prinse de tabla cu şnururi suficient de lungi pentru a ajunge în celălalt capăt al tablei.

Din ce materiale este confectionata jucaria?

Lemn, geam de plastic, bile magnetice, plastic şi material textil! Toate culorile folosite sunt non-toxice, pe baza de apa, asadar sunt foarte sigure pentru copii.

Ce abilitati dezvolta?

Jucaria Labirint dublu dezvolta:

– abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

– rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

– abilitatile sociale de negociere si cooperare, precum si cele de socializare

Comanda acum jucaria Labirint dublu de la Hape!

Untitled-1 

De ce Hape? labirinturi hape jucarii logice

Hape a reusit si de aceasta data, lucrand cu cei mai talentati designeri, sa incorporeze intr-o jucarie mica planuri mari pentru cei mici. “Incercam cu fiecare jucarie sa facem lumea mai buna. Ne consideram nu doar o fabrica de jucarii, ci oameni implicati care pun in fiecare produs cultura etica dupa care ne ghidam: mereu se poate mai bine, mai prietenos cu mediul inconjurator si mai educativ pentru copii.” Intr-adevar, jucariile Hape sunt cele care iti fac inima sa bata mai repede, iti incanta simtul tactil prin materialele folosite si calitatea lor, iar culorile iti inveselesc ziua. In plus, fiecare dintre ele ascund lectii atent dechizate in distractie, astfel cei mici nici nu-si vor da seama cate au invatat jucandu-se!

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *