Recomandare: Puzzle cu globul pamantesc

Dragi părinti,

Ne oprim astăzi asupra unei jucării pe care o recomandăm mai ales pentru că mintenași începe școala, iar cei mici trebuie să reintre în ritmul din timpul anului. De aceea vă recomandăm astăzi jucăria din lemn Puzzle – globul pamantesc de la Goki.  Este educativă, amuzantă și dezvoltă abilitățile copiilor, cărora le plac la nebunie puzzle-urile, iar când sunt rotunde sunt deosebite, deci mai atractive.

Cum se joacă?

Piesele de puzzle au două fețe, una cu un albastru mai deschis, iar cealaltă cu albastru mai închis, pentru a le putea diferenția atunci când sunt împrăștiate. Acestea trebuie așezate în suportul rotund cu care vine jucăria și în care vor încăpea perfect. Cele două fețe ale puzzle-ului reprezintă cele două părți ale globului pământesc, pe care cei mici vor regăsi și animalele specifice zonelor, astfel își vor îmbogăți cunoștințele de zoologie și geografie.

  • pe o parte se afla Europe, Africa, Australia si Asia
  • pe cealalta America, polii și Canada

Durata jocului: aproximativ 20 de minute

Continut: o tablă de joc din lemn laminat în formă de cerc, 52 de piese cu model față-verso

Dimensiuni: 30 cm

Din ce materiale este confectionata jucaria?

Lemn laminat, fiecare piesă este finisată astfel încât să fie plăcută la atingere.

Ce abilitati dezvolta?

Jucaria Puzzle – Globul pământesc dezvolta:

– abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

– rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

– abilitatile sociale de negociere si cooperare, precum si cele de socializare prin rezolvarea puzzle-ului in echipa

 


Comanda acum jucaria Puzzle – Globul pământesc de la Goki!

globul pamantesc puzzle edukid goki

De ce Goki? jucarii din lemn goki edukid

Pentru dezvoltarea perceptiei, pentru dezvoltarea mai ales a reprezentarilor, pentru intelegerea relatiei dintre parte si intreg, jucurile puzzle din categoriaGoki nu trebuie sa lipseasca din casa fiecarui copil.

Gollnest & Kiesel KG este una dintre cele mai mari fabrici de jucarii din lemn produse in Germania (aproape de Hamburg). Cu o experienţă de peste 130 de ani şi cu peste 2000 de produse diferite lansate pe piaţă, Goki da viată în fiecare zi celor mai variate jucării educative, făcând ca visele copiilor să devină realitate.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *