Recomandare: Rigla uriasa ”Priveste-ma cum cresc”

Dragi părinti, 

Astazi creștem, da, da. Ca în fiecare zi, de altfel 🙂 Nici nu îți dai seama când cel mic a mai pus un centimetru înălțime. Sau poate doi? Hai să aflăm exact! Rigla uriașă de la Hape este perfectă să-i măsurăm pe cei mici. Amuzantă și interactivă, o puteți achiziționa încă de la 0 anișori, pentru a-l măsura pe cel mic.

Faceţi o poză în fiecare lună copilului vostru alături de această riglă pentru a vedea cât de mult a crescut. Puteţi face şi un album care va deveni o amintire preţioasă. Folosiţi-o chiar din prima lună de viaţă a celui mic!

Poate fi folosită şi de către copil ca jucărie educativă, putând compara cu ea diferite dimensiuni ale obiectelor şi jucăriilor, exersând conceptele de “mic”, “mare”, “mai mic”, “mai mare” etc.

Kit-ul de măsurare vine și cu abțibilduri colorate care pot fi folosite la fiecare măsurătoare. Fie scrieți numele copiilor (dacă măsurați copii diferiți), fie puteți scrie data măsurătorii. Lipiți abțibildurile cu săgeata spre riglă.

 

Este colorata, înveselind orice cameră de copil. Aceasta trebuie prinsă cu șuruburi sau cuie de perete, la o înălțime de 30 cm de la podea sau locul unde va sta copilul cu picioarele. Înălțimea maximă pe care o măsoară rigla este 135 de cm.

Materiale: lemn, ABS, vopsele naturale pe bază de apă.

Acest produs a fost testat pentru siguranta copilului.

Dimensiuni: 74 x 9,5 x 0,8 cm

Ce abilitati dezvolta?

Jucaria Rigla uriașă dezvolta:

– abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

– rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

– abilitatile sociale de negociere si cooperare, precum si cele de socializare in momentul jocului cu alți copii.

Comanda acum jucaria Riglă uriașă de la Hape!

rigla masurat uriasa hape lemn edukid

De ce Hape? 

Hape a reusit si de aceasta data, lucrand cu cei mai talentati designeri, sa incorporeze intr-o jucarie mica planuri mari pentru cei mici. “Incercam cu fiecare jucarie sa facem lumea mai buna. Ne consideram nu doar o fabrica de jucarii, ci oameni implicati care pun in fiecare produs cultura etica dupa care ne ghidam: mereu se poate mai bine, mai prietenos cu mediul inconjurator si mai educativ pentru copii.” Intr-adevar, jucariile Hape sunt cele care iti fac inima sa bata mai repede, iti incanta simtul tactil prin materialele folosite si calitatea lor, iar culorile iti inveselesc ziua. In plus, fiecare dintre ele ascund lectii atent dechizate in distractie, astfel cei mici nici nu-si vor da seama cate au invatat jucandu-se!

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *