RECOMANDARE: Emily, o papusa pentru toata copilaria

Dragi părinți, emily_

Pentru că săptămâna trecută vă spuneam despre rolul păpușilor în viața copiilor, astăzi vă recomand o păpușă care va fi alături de cei mici în toată copilăria lor și pe care, nostalgici, o vor căuta în podul casei când vor crește mari. Eu și azi îmi amintesc că  aveam o păpuşă frumoasă, pe care o chema Dada. O purtam mereu după mine, strângând-o în braţe, pentru că era dintre acele păpuşi mai degrabă de strâns în braţe decât de jucat cu ele. Avea părul castaniu, o rochiţă albăstruie, care-i ajungea până la genunchi şi pe care mama trebuia s-o scoată pe furiş ca s-o spele, pentru că nu lăsam pe nimeni să-mi atingă păpușa.

Pentru fiecare fetiţă este foarte important să aibă o astfel de prietenă, o păpuşă măricică, perfectă pentru îmbrăţişări, pentru ocrotit de mama care ameninţă s-o facă mai curăţică şi de băieţii care o trag de codiţe. Nu cred că greşesc prea mult când spun că acea păpuşă preferată, pe care fetiţele o vor purta mereu oriunde se vor duce, este prima lor cea mai bună prietenă, trezind în ele sensibilitate, devotament, grijă şi sentimentul de ocrotire.

Dar o astfel de păpuşă se alege cu grijă, pentru a putea trece testul timpului şi al iubirii necondiţionate, dar uneori neîndemânatice a copiilor. Materialul din care e făcut trebuie să fie de calitate, părul păpuşii la fel, ca să nu se trezească fetiţele cu o prietenă cheală sau cu părul încâlcit. Vopselele folosite pentru pictura feţei să fie durabile şi, dacă se poate, să aibă corpul nu din plastic, ci din cârpă umplută sau din cauciuc, aşa cum era Dada a mea – asta o făcea ”îmbrăţişabilă”. Și exact toate aceste caracteristici ale calității le au toate păpușile Gotz, fabricate în Germania.

Din colecția Gotz, mie cel mai mult mi-a plăcut de Emily sau Emilia. Cu părul ei blonziu, împletit în două codiţe, cu feţişoara ei cuminte şi ochii limpezi, căprui. O şi văd în braţele unei fetiţe la fel de inocente, cum ar îngriji-o şi-ar pieptăna-o, s-ar învârti pe lângă ea dându-i diverse roluri, i-ar vorbi cu drăgălăşenie şi-ar iubit-o mult.

Fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate şi produse in ediţie limitată, papusile din colectia Happy Kids vin insotite de un certificat de calitate si bratara cu sigiliu furnizate de producator. Feţele lor au fost concepute de designeri recunoscuti, astfel încât expresia să fie una neutră, pentru ca cei mici să poată atribui diferite emoții în timpul jocului.

Cumpără-i copilului tău păpușa Emily

emily gotz edukid

 

De ce păpușile GOTZ?

Au fost create special să devină prietenele cele mai bune ale fetițelor. De asemenea, și băiețeii se pot juca cu păpuși, intrând în roluri de tătici, învățând astfel cum să ocrotească și cum să se poarte cu un bebeluș.

Fiecare copil trebuie să aibă o păpușă, păpușa copilăriei lui, cea de care își va aminti peste ani că a fost mereu acolo, care a rezistat până când a crescut. Cu gândul acesta, echipa Edukid a ales cu grijă din toate ofertele și astfel ne-am oprit la Păpușile Gotz fabricate în Germania. Acestea sunt de cea mai înaltă calitatea și vor rezista cu siguranță la toate jocurile copilăriei.

Cu o istorie de peste 60 de ani, Păpușile Gotz sunt supuse celor mai riguroase controale de calitate. Moi, ecologice și sigure, sunt fabricate din materiale durabile și vopsele care rezistă pe fața păpușii pentru totdeauna. O păpușă Gotz este menită să stea în brațele copiilor, să fie schimbată și accesorizată, îngrijită și pieptănată, jucând diverse roluri, plimbată și luată în orice excursie. 

gotz papusi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *