Recomandare: Trenulețele din lemn

Dragi părinți
Azi mergem cica-taca cu trenulețele de la de la Hape și Goki, niște jucării educative numai bune de dăruit copiiilor încă de la vârsta când abia învaţă să stea în funduleţ. O poziţie perfectă de-a împinge trenuleţul şi-a experimenta diferite roluri ale călătorilor. Colorate cu vopsele naturale, pe bază de apă, confecţionate din lemn rezistent, rotunjit, vagoanele sunt pe cât de simpatice, pe atât de aventuriere. “Oare ce aventuri grozave îi aşteaptă”, ne întrebăm noi? Mergem în Madrid? Bornholm? Philadelphia? Sau acolo unde ne duce Fantezia?
Spațiul din vagoane încurajează depozitarea altor cuburi, păpuși și alte jucării pentru a fi plimbate prin cameră. ”Te-duc-te-aduc-te duc-te-aduc” va mormăi trenul pe şine din gurița celui mic. Străbatem împreună văi, urcăm dealuri și trecem neînfricați peste poduri, nu-i așa, copii? ”Uuuuu-uuuuuu” salutăm pădurea, mașinile și altele pe care le întâlnim în cale. Se iveşte o gară, iar în apropierea ei trenul se opinteşte, scârţâie uşor şi încetineşte din goana lui, oprind apoi în faţa peronului. ”Uuuuu-uuuuuu” mai face trenul scurt şi se urneşte încet spre următoare gară.

Abilitatile pe care le dezvoltă jucăriile trenuleț din lemn:
– abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.
– rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

Dați click aici sau pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate trenulețele din lemn pe care le avem pe stoc!

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *