Supernanny din nou la Brașov!

Dragi părinți, 

super nanny brasov

Împreună cu Irina Petrea, Super Nanny (pe care sigur o cunoașteți din cadrul emisiunilor educative de la televizor si din cărțile pe care le-a scris), vom fi prezenți la BRAȘOV, pe 30 octombrie, ora 17.00, la Centrul Cultural Reduta.

Conferința are ca temă: ”Dezvoltarea emoțională la copii și beneficiile educației pozitive”.  Daca vă întrebaţi ce este o problemă de natură emoţională, specialiştii spun că “este un “buchet” de emoții, sentimente și trăiri cărora copilul nu le poate face față în mod adecvat și care, în timp, conduc la apariția și instalarea unor comportamente distructive sau inutile.

O problemă emoțională este cu atât mai serioasă cu cât ne perturbă mai mult capacitatea de a munci, de a învăța, de a funcționa bine în cadrul unor relații. Cu cât perturbarea funcționării noastre se întinde pe o perioadă mai îndelungată si cu cât această perturbare  este mai serioasă, cu atât problema emoțională este mai gravă.”

Am hotarat să abordăm această noua temă în cadrul campaniei “Un părinte mai bun” constatând dificultăţile emoţionale multiple cu care mulţi dintre noi se întâlnesc.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locație: Centrul Cultural Reduta

Durată intalnire: 3 ore

Investiție: 35 de lei

LOCURILE SUNT LIMITATE!
înscrierea este OBLIGATORIE!

Pentru înscrieri şi detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

3 thoughts on “Supernanny din nou la Brașov!”

  1. in bucuresti cand veniti ? ar prinde bine cred eu daca s-ar face “seminrii” in cadrul geadinitelor un fel de campanie stiu si eu …

  2. sper sa ajungeti si pe la Baia Mare,cu mare drag va asteptam! ar prinde bine niste explicatii …asa intr-un week-end…pt parintii de aici…nu ar mai avea scuze pt diferite comportamente anormale…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *