Recomandare: Vroni, o păpușă de iubit

Dragi părinți, 

Astăzi am fost de-a dreptul fermecați de Vroni, o păpușă care a intrat în magazinul nostru în această săptămână, frumoasă și sensibilă, plină de povești și rezistentă pentru a fi luată în toate peripețiile. Chiar dacă Vroni este de o frumusețe naturală nemaivăzută, cu tenul proaspăt, ușor îmbujorată în obrăjori, cu genele lungi și părul brunet lung și împletit în stil franțuzesc, lucind în soare, cu genele ei lungi și arcuite, făcute din pene naturale, Vroni nu vrea să stea uitată pe un raft sau așezată într-un loc de unde nu se va mai mișca mult timp.

Nicidecum, păpușle de la Gotz sunt păpuși de iubit! Așa că pamblicile verzi legate în păr, care se potrivesc de minune cu rochița, trebuie să se miște, să zboare, să zburde! Vroni este o păpușă foarte rezistentă, puteți chiar să o și spălați pe cap și veți vedea cum părul, după uscare, va fi exact ca înainte.

Vroni face parte din colecția de ”Classic Kidz” de la Gotz și poartă o rchiță Dirndl, care în istorie se menționează că a fost purtată de muntencele țărănci și de femeile de serviciu de la marile curți. Țesătura folosită este mătăsoasă, fiind de cea mai bună calitate. Este ușor greluță, pentru a atârna frumos pe păpușă. Pe sub rochiță, păpușa are și niște chiloței din bumbac aln, o fustă simplă și o bluză țărănească brodată în stil englezesc, cu tiv. Mânecile sunt elastice, iar rochița se închide la spate cu arici. Deși pare simplă la prima vedere, îmbrăcămintea păpușii este foarte minuțios lucrată, iar detaliile de calitate se pot observa numai la o examinare atentă.

 

Păpușa vine însoțită de:

chiloței
fustă albă de bumbac
bluză țărănească albă
rochie de satin cu dungi roz
șorț din satin verde, brodat cu flori
papucei negri lucioși

Păpușa Vroni a fost testată pentru siguranța copiilor începând cu vârsta de 3 ani, totuși noi o recomandăm pentru copiii de peste 6 ani, deoarece trupul ei de vinil poate fi dificil de manevrat pentru copiii mai mici. Vroni este o păpușă multi articulată, având 9 încheieturi (umeri, gât, șolduri, coate și genunchi) de unde corpul ei poate fi manevrat cu ușurință pentru a putea fi pusă în diverse roluri.

Corpul păpușii este modelat pentru a reprezenta o fetiță tipică de 10-11 anișori. Puteți achiziționa și alte haine pentru această păpușă, căutați în magazinul nostru hainele destinate păpușilor de 50 de cm.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *