Recomandare: Tablitele magice!

Dragi părinți, 

Eu una îmi amintesc de prima tabla magnetică pe care am primit-o de la părinții mei. Eram fascinată de magia de-a  puteam să șterg imediat ce desenam, ca apoi să desenez de câte ori vreau eu, orice îmi doresc. Iar și iar, nu-mi părea rău să șterg nici un desen, copiii n-au această melancolie. Poate doar mama suferea un pic pentru că nu-mi mai putea strânge toate peticele de hârtie cu căsuțe și omuleți sau simple pircălituri.

Dar să știți că lucrurl frumos la o tăbliță magnetică de desenat este că pe copii nu îi mai apasă responsabilitatea greșelilor, desenele nu trebuie să treacă testul timpului, ci e ca și cum ai proiecta pe un ecran un colț de poveste a copilăriei, în care oamenii au picioare lungi, fluturii se mișcă în zig-zag, florile sunt mari cât copacii și norii au forme de tigăi turtite. Nu trebuie să dai socoteală nimănui și nici explicații. Ștergi desenul cu o mișcare de mână și treci la următorul basm al copilăriei, ca și cum nimic nu s-a întâmplat, nimic n-ai pierdut.

148819897.tomy-tablita-chuggington-m-sketcher-tomy-to71487Și e ceva magic în puterea aceea a creionului fără vârf, care printr-o rețetă secretă lasă dâra neagră pe o suprafață din plastic. Ce mai pui că mai ai și niște ștampile, fără tuș, fără culoare, care fac aceeași magie. Dar de ce să ne mirăm, totul în copilărie e puțin magic.

Pentru fetițe avem pe stoc tăblița cu prințesele Disney, de la Tomy. Dar avem și pentru băieței o tablă, însă la comandă (ajunge în 3 – 10 zile).

Pentru cei care își doresc o tăbliță clasică, pe care se poate desena cu creta și care poate fi pictată pentru a fi decorată (pentru că ea inițial are culoarea naturală a lemnului, putând vi pirogravată sau pur și simplu pictată cu tempera) avem frumoasele tăblițe de la Hape, în formă de inimă și floricică. Nu sunt cu mult mai mari decât mâna unui adult (150 x 150 x 6 mm). Iar pentru bugetele mai restrânse, avem niște tăblițe magice mai simple, de la Goki, perfecte pentru jocurile copiilor din pauzele de la școală (spânzurătoarea, avioane, x si o)

Untitled-2

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *