Observă lumea minunata a râmelor! (PROMOȚIE!)

wormAcum cei mici și curioși pot explora cu ajutorul Kit-ului de la World Alive viața micilor lunguieți care se zbat și mișună prin tunelele lor săpate în sol. Râmele vor fi expediate către dumneavoastră separat, direct din Spania, pe baza unui voucher pe care îl găsiți în kit-ul pe care îl cumpărați de la noi.

Cum ajung râmele la tine?

Acestea vor fi expediate de către producător numai în zilele de Luni, prin Poșta Express, pentru a se evita statul la poștă peste week-end. Livrarea comenzi de când ați folosit voucher-ul poate dura până la 21 de zile pentru a fi primit. În cazul în care pachetul este prea mare, el nu va fi livrat în poșta dumneavoastră de acasă, dar veți primi un aviz cu care vă rugăm să vă prezentați cât mai repede la poștă. Ouăle nu pot trăi fără hrană pe termen nelimitat, chiar dacă sunt foarte rezistente.

World-Alive-Worm-Observatory-H-139756De ce râme?

În natură, râmele sunt foarte importante pentru ecosistemul nostru. Ele favorizează formarea și stabilizarea structurii glomerulare a solului, aerisirea și circulația mai bună a apei în sol. În cursul hrănirii râmele degradează, amestecă și combină substanțele humice cu componentele anorganice din sol și contribuie astfel la mărirea capacității de adsorbție a solului, atât de importantă pentru plantele superioare, prin creșterea așa numitelor complexe argilo-humice. Râmele sunt o componentă importantă a lanțurilor trofice din sol. Animalele moarte îmbogățesc solul cu compuși valoroși mai ales cu proteine bogate în azot. Prin această activitate ele favorizează activitatea biologică și deci fertilitatea solului

Ce trebuie să mai știm despre râme?

Râmele trăieșc în sol și au corpul inelat (fiecare inel constituie una din inimile organismului) ajungând la o lungime de până la 25 de cm. La un capăt al corpului au orificiul bucal, iar la capătul posterior, orificiul anal. La exterior are pielea umedă cu mucus care are rol în respirație și de simț. Kit-ul de la World Alive este un instrument de lucru interesant, care va ține copiii captivați ore în șir! Sistemul digestiv le este format din orificiul bucal, faringe, esofag, stomac, intestin, orificiul anal, iar sistemul circulator este format din vase închise. Râmele se târăsc folosindu-se de mușchi și chetei, iar hrana lor reprezintă resturi organice din sol.

Ciclu de dezvoltare: ou-cocon-sol-râmă.

6a0147e1d4f40f970b014e8692b8d3970d-800wiCe conține kit-ul?

Observatorul Worm Alive vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura pe deplin de îngrijirea pentru râmelor voastre . Kit-ul include habitatul în sine, substrat de sol deshidratat, substrat de nuca de cocos si substrat de nisip,  lupa, pipete precum și manualul de utilizare și cărți de activitate pentru a maximiza experiența.

Cui se adresează acest kit educativ?

Acest produs este ideal pentru cei interesati de rame si de ciclul lor de viata (atât copii, cât și adulți). Spunem si adulții, pentru că orice birou de lucru poate fi ornat cu acest habitat, stârnind exlamatii de uimire printre colegii de lucru. Este recomandat ca cei mici să aibă peste 5 ani, pentru a înțelege că este vorba despre ființe vii, care au nevoie de multă atenție în îngrijire. Kitul va ajuta sa urmariti aceste minunate vietăti din stadiul de ouă.

Amintiți-le copiilor: să respecte toate ființele vii. Vă rugăm să urmați instrucțiunile cu atenție, pentru a fi siguri că râmele dumneavoastră se bucură de o viață fericită în noul lor habitat!

Child holding earthwormDe ce este atât de interesant acest kit?

Habitatele Word Alive reprezinta un concept nou, creativ si distractiv pentru iubitorii de natură, care vor sa observe si sa interacţioneze cu ciclul de viata al insectelor cum ar fi fluture, buburuza, insecte bat si rame. Prin intermediul acestor habitate, World Alive contribuie la constientizarea mediului de catre cei mici, deoarece le permite sa aiba grija despre râme dar si sa invete despre ciclul lor de viaţă. In acelasi timp, participand la dezvoltarea animalelor, copiii isi vor dezvolta sentimentul de responsabilitate.

Ce mănâncă râmele?

Veti avea nevoie de inca un strat, format din hartie tocata si un nivel de lucerna sau legume amestecate, care vor constitui hrana ramelor.

Ce se intâmplă cu râmele dupa ce le crestem?

Dupa ce ati trait aceasta experienta minunata, puteti elibera râmele, in conditii de siguranta, in gradina sau in parc.

 Profită de reducere!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *