Tu cum îi îndeplinești nevoia de a se juca?

Iubește, joacă-te, învață!

Jucăriile Hape sunt create cu gândul la copii, la pofta lor naturală de joacă. Îi amuză, îi bucură, îi fac fericiți. Magia educativă o vedem doar noi, părinții. Noi suntem cei care știm că jucăriile Hape sunt pline de lecții care îi dezvoltă emoțional, social și fizic. Hape a creat noua gamă de jucării din bambus, jucării prietenoase cu cei mici și cu natura! Jucăriile eco sunt gândite să-i ajute pe cei mici să se cunoască pe ei înșiși, să fie buni, să împartă, să învețe și să râdă cu poftă.

485509_10151442609332113_673903729_n

Jucărioarele din colecția Hape Bamboo și-au găsit repede o casă în dormitoarele copiilor. Joaca lor este de fiecare dată un moment memorabil, descoperă singuri posibilitățile nelimitate de-a da viață jucăriilor din lemn. Fie că joacă un rol, rezolvă jocul logic, construiesc, plimbă jucăriile prin casă, le gustă, le numără, le așează frumos la locul lor, le vorbesc și le dau nume. Sunt parte din lumea lor, o lume magică în care merită să aibă cele mai bune jucării.

Să-ți pese de copii, înseamnă să-ți peste de lumea în care trăiesc

Dar ce înțelegem noi prin jucării bune? Împreună cu Hape, fabrica germană, încercăm în fiecare zi să construim o lume mai sigură pentru copiii noștri. Cu acest gând s-a născut colecția Hape Bamboo. Suntem responsabil de mediu în care cresc copiii noștri, de aceea, fabricând jucării ecologice și ambalându-le în cutii din carton reciclat, salvăm anual 8000 de copaci.

hapebambooheaderpage

Fiecare jucărie este gândită pentru anumite stadii din dezvoltarea copiilor, pentru a-i stimula corespunzător la fiecare vârstă. De la senzațiile oferite de materiale, de culori, la mișcări simple, jucăriile ating mai apoi dezvoltarea abilităților mai complexe, cum ar fi cele sociale și cele de strategie. Pentru bebeluși, jucării sunt gândite să le stimuleze simțurile, îi încurajează să descopere lucruri noi și le recompensează efortul de-a face mișcări ample. Puțin mai târziu, vor avea nevoie de jucării care să îi cheme pas cu pas. Alături de jucăriile de împins și de tras, mersul va fi mai amuzant!

 

centru de joaca

domnul tamburina

702875 My first activity board with child

 

 

 

 

 

 

 

elefanti de plimbat

trenulet cu animale hapecarucior de impins

 

 

 

 

 

 

 

 

După vârsta de 3 ani, puteți să-i introduceți figurinele și căsuțele pentru păpuși, astfel copii se vor distra intrând în diverse roluri, își vor dezvolta limbajul, încrederea în ei, abilitățile artistice și joaca creativă. Băiețeii s-ar putea să prefere navetele spațiale, cu funcții avansate de tehnologie, cu sisteme complicate și povești interesante ale personalului de la bord.

casuta de papusi hapenava spatiala hape

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *