SuperNanny din nou la Cluj

clujAsa cum v-am obisnuit, Edukid revine cu noutati despre proiectul “Un parinte mai bun”. Irina Petrea va sustine in luna martie, la Cluj, seminariile “Sexualitatea pe înţelesul copiilor” și “Păcatele vieţii de familie”. Acestea vin in sprijinul parintilor/cadrelor didactice/studentilor ajutandu-i sa relationeze in mod eficient cu copii

Campania “Un părinte mai bun” s-a născut la Cluj, în urmă cu 2 ani. ”Atunci, ne-am propus să venim în sprijinul părinţilor clujeni, ajutându-i prin activităţile pe care le organizăm, să fie şi mai eficienţi în “meseria” lor zilnică de părinte.

Azi privind în urma anilor trecuţi, realizăm că viaţa mereu ne va purta acolo unde ne este locul. Până acum am vizitat 17 oraşe în cadrul acestei campanii, întâlnind peste 2500 de părinţi. Părinţii sunt dornici să afle cât mai multe informaţii avizate cu privire la educaţia copiilor şi familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmărit pe ecrane, în timp ce rezolva situaţiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea şi educaţia copiilor.”, spun organizatorii

Vor fi doua seminarii cu urmatoarele teme: “Sexualitatea pe înţelesul copiilor” in data de 12 martie si “Păcatele vieţii de familie” in data de 13 martie.
Evenimentele vor incepe de la ora 17:30, avand o durata medie de 2-3 ore. (partea practica 2 ore urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri).

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locatie: Restaurant Napoca 15, str. Napoca nr. 15

Durată intalnire: 3 ore

Investitie:

*75 de lei (per seminar)

*140 lei (ambele seminarii)

 Locuri disponibile: 40!

înscrierea este OBLIGATORIE iar pentru rezervarea locului se necesita achitarea taxei de participare anticipat!

Pentru înscrieri şi detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste seminarii se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *